FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali i-a transmis ieri lui Kapetanos că e liber să plece! Omonia Nicosia l-a ofertat deja! Renunţă Steaua prea uşor la grec?

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

După ce patronul Gigi Becali a dat ca sigură despărţirea de Pantelis Kapetanos de Steaua în perioada de transferuri, presa din Grecia anunţă interesul mai multor grupări pentru golgeterul roş-albaştrilor din 2009 - 2010.

Astfel, se pare că nu numai Mihai Stoichiţă şi-l doreşte pe fostul său elev la AEL Limassol, o altă grupare din Cipru interesîndu-se în ce condiţii îl poate achiziţiona pe unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi din Liga I. Omonia Nicosia, locul 2 în prima ligă, la 5 puncte în spatele lui APOEL Limassol ,îşi propune să revină puternic în retur, iar Kapetanos este văzut drept una dintre cele mai bune soluţii pentru ofensiva echipei antrenate de Dusan Bajevici.

În cazul în care nu va ajunge la un acord cu ciprioţii, Kapetanos, 27 de ani, mai are variante din Anglia şi Olanda.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
denetchior
denetchior  •  12 Decembrie 2010, 20:38

denethor este fratele meu, sa-i dati si lui ceva de mancare ca este rupt de foame, a stat toata ziua pe ulita si nu a capatat nica, of, doane doane

davidero
davidero  •  12 Decembrie 2010, 19:32

asa si io :)

imperator
imperator  •  12 Decembrie 2010, 19:21

ei si tu,sunt cu totii la produs,yo fac o pauza de masa si de beute,tre sa ies iar afara sa mai cumpar ceva.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează