FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îi dăunează lui Teja » De ce e FCSB în vrie: „Nu știi cum doarme Gigi”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 11:21

Aurel Țicleanu, șeful Departamentulului de Scouting de la FRF, crede că implicarea lui Gigi Becali în alcătuirea echipei de start a lui FCSB reprezintă o problemă în jocul echipei și a comparat situația cu cea de la CSU Craiova. 

FCSB vrea să facă posesie, dar nu poate să premediteze asta. Pentru că nu știi cum doarme Gigi și nu știi cine vrea să joace în echipă. Tu degeaba pregătești echipa și încerci să faci combinații.

La FCSB tot timpul se improvizează. Nu există creștere în joc. Spre deosebire de Craiova, unde există creștere, indiferent cu cine joacă. Uitați, la meciul cu Sepsi, Craiova a jucat cu 3 fundași și nu s-a văzut nicio diferență”, a declarat Aurel Țicleanu la TV Digi Sport.

Citește și: 

Naționala” fără FCSB » Cum a ajuns echipa lui Gigi Becali de la NOUĂ convocați la un singur jucător chemat de Contra la lot

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  21 Martie 2019, 07:31

*** pe pagina Craiovei scrie... despre Becali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

508174286261303
Wlm Shkspr  •  17 Martie 2019, 07:58

fc5b=penal-ty echipa care nu joaca niciodată nimic dar are pretenții sa castige titlul! Niste saltimbanci caraghiosi care nu au ce cauta in liga I!! Huoooo!!!

poison
poison  •  16 Martie 2019, 14:53

Gigi trage tare să distrugă FeCeSeBe-aua. :)) Bine nea Gigi! Hai că îi falimentezi și p'ăștia. :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează