FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îl avertizează pe ultimul jucător venit la FCSB: "Asta vreau! Dacă nu, transfer pe altcineva!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 09:55

Gigi Becali a anunțat că FCSB se va axa pe campionat, după ce a fost eliminată de Rapid Viena din Europa League, și îi transmite un avertisment clar lui Hristo Zlatinski, ultimul jucător venit în tabăra roș-albastră.

Patronul FCSB l-a transferat pe bulgar cu gândul de a înlocui transferul nerealizat al lui Dan Nistor, pe care-l dorea foarte mult. În plus, Zlatinski (33 de ani) e văzut ca jucătorul perfect care să facă pereche la centrul terenului cu Pintilii.

"Caut mijocașul de lângă Pintilii. Dacă nu e Zlatinski, luăm altul. Dacă nici el nu va fi acolo, atunci în iarnă luăm alt mijlocaș. Vreau un mijlocaș care marchează des.

Eu vreau un mijlocaș ca Nistor lângă Pintilii. Dar s-a încheiat, ce să mai vorbesc de el, voiam să-l iau să-l pun pe lista UEFA. Dacă îl puneam pe listă, eram calificați acum, că Nistor juca acolo și nu mai juca Moruțan, greșeala a fost că l-am băgat pe Moruțan acolo în tur" a spus Gigi Becali.

30 de meciuri
în Liga 1 a jucat Zlatinski pentru Craiova în sezonul trecut

Vezi și: Nistor despre propunerea lui Becali de a merge la FCSB: "Dacă ar fi trimis o ofertă la club, mai vorbeam"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
485809194904413
Costel Tudor  •  02 Septembrie 2018, 21:46

Bai ziaristii lui peste prajit , scrieti bai de TURUL SPANIEI si lasati PUSCARIASUL *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  02 Septembrie 2018, 19:47

La cate vrea Gigi zi de zi, jucatorii nu prea mai au timp sa vrea sa joace fotbal, ca trebuie mai intai sa se gandeasca la ce vrea patronul! :D hahaha

sooos1ck
sooos1ck  •  02 Septembrie 2018, 17:07
Postat de thebluestlion pe 02 Septembrie 2018, 14:39

Hristo nu e un marcator. Seamănă cu Alibec doar la cât gesticulează.

Nu trebuie sa fie marcator, oricum joaca mijlocas defensiv, in fine, vom vedea!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează