FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CONCORDIA CHIAJNA, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali îl dă de gol pe Reghe: "Ce-a făcut cu Tătăruşanu a fost o strategie!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 iulie 2012 20:13

Evoluţiile modeste din amicale, dar şi titularizarea lui Stanca din meciul de prezentare cu Litex îl transformau pe Tătăruşanu într-o rezervă de lux. Gigi Becali a spus astăzi că ceea ce s-a întîmplat cu portarul de 26 de ani nu a fost decît o tactică a lui Laurenţiu Reghecampf pentru a-l motiva pe goalkeeper.

"El ce a făcut cu Tătăruşanu a făcut ca să îl ambiţioneze. Îmi zicea că la antrenamente sare din bară în bară acum. Cel mai probabil el va fi titular cu Chiajna. Lucrează la psihicul jucătorilor.

Cu Concordia nu ai voie să greşeşti, trebuie să dai 3-4, să nu existe riscuri. La cît de buni sînt cei de la Vaslui, nu îţi poţi permite nici o jumătate de pas greşit. Cît joacă Marius Niculae şi Wesley e deranj mare", a declarat Gigi Becali la televiziunea sport.ro.

Steaua - Concordia Chiajna va fi luni de la ora 21:30, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (29)
pifocu
pifocu  •  22 Iulie 2012, 14:33

primul jucator bagat cu japca in tere .))

gathien
gathien  •  22 Iulie 2012, 10:46

Sa ma iertati ca nu stiu exact cum se numea echipa , dar nici nu am timp sa caut , sa ma informez....dar , l-am urmarit cu echipa nordica , daca nu ma insel....in pregatiri , cand a pierdut cu 2-3 . Are niste iesiri in careu............de te ia durerea de cap . Poate nu vede bine baiatul , golul ala a fost total al lui , asemenea greseli la un astfel de nivel sunt de neiertat . Poate , poate are probleme in viata lui personala sau la echipa , dar pt viitorul lui ii recomand sa se concentreze si sa dea tot ce poate , altfel nu mai are mult de stat la Steaua . Aceasta este o critica si sper sa ii prinda bine si sa lucreze moral . Tot binele din lume pt toata lumea !!!

thefisherking
thefisherking  •  22 Iulie 2012, 02:25
Postat de starchild pe 22 Iulie 2012, 00:17

Don't get me started with Tatarusanu ... e unul din cei mai netalentati portari care i-am vazut la Steaua ... Carlos avea si el probleme lui, dar macar cand gresea tinea capul in jos, nu facea bicepsi la interviuri ...:)) Zapata a facut 3-4 gafe la Steaua, si nu stia cum sa-si mai ceara scuze ... 3-4 gafe face Tatarusanu in fiecare meci daca va uitati atent. El e tare doar la mingi plouate, in care sunt maxim 2 jucatori prin careu ... orice e peste 30 km / h ii creaza probleme mari, si cand boxeaza (micni care ar trebui in mod normal prinse) o face prost, si intra in panica ... daca as fgi jucator, as deveni nervor numai cand ii vad gestica si indecizia.

@starchild: absolut corect. De un an ma tot uit la Tatarusanu si incerc sa descopar un portar. Nu reusesc. Am zis ca sunt eu defect. Ca nu recunosc valoarea. Dar nu pot sa recunosc ceva ce nu exista. Ioc plasament, ioc intuitie, doar un pic de reflex. Si inca ceva: ioc posibilitati de crestere, baiatul e plafonat, starea actuala e tot ce i-a daruit vreodata viata mai bun. Si mai sus de atat nici nu viseaza. Are cont de facebook si considera ca asta e suficient. Punct

Vezi toate comentariile (29)
Comentează