FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îl ”înfundă” pe MM! Dezvăluirile patronului FCSB îl lasă în ofsaid pe manager

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2017 00:06

Mihai Stoica negociază transferuri ale FCSB chiar dacă se află sub incidența unei interdicții, parte din condamnarea primită în ”Dosarul Transferurilor”. Gigi a dezvăluit cum tratează managerul cu Teixeira. 

Mihai Stoica lucrează la FCSB la limita unei interdicții cu care s-a ales în urma "Dosarului Transferurilor". El a fost eliberat condiționat din închisoare și a rămas cu interzicerea dreptului de a mai lucra în fotbal în același post pe care-l ocupa când a săvârșit faptele pentru care a fost pedepsit.

Nu ar avea voie, prin urmare, să negocieze transferuri în numele clubului lui Becali. MM a făcut tot posibilul să demonstreze că nu încalcă în niciun fel condiția, doar că Gigi nu-l lasă să "se ascundă" suficient de bine!

"M-am înțeles și cu Teixeira, cred că s-a rezolvat. A vorbit MM cu el, a zis că vrea și el tot 20.000 de euro pe lună, ca Budescu. Am zis "Bine, mă, îi dau și lui salariul ăsta și cu asta, basta!" e declarația prin care Becali dezvăluie că Stoica negociază achizițiile, la fel cum proceda și înainte să fie condamnat!

Afirmația de la DigiSport a patronului e însoțită și de o altă precizare a sa: "MM discută și cu un fundaș din Portugalia, care am înțeles că e căpitan la echipa lui. Am zis că-i accept și portughezului toate condițiile pe care le pune".

Managerul insista că nu face nimic în afara drepturilor pe care le-a păstrat după eliberare. El a postat recent pe Facebook un mesaj cu care a încercat să lămurească discuțiile despre activitatea pe care o desfășoară: "Nu am fost niciodată în Portugalia în ultimul an și nu m-am implicat niciodată în negocieri de când ocup poziția de director sportiv, chiar fișa postului interzicându-mi în mod explicit această activitate. Eu pot doar să propun jucători pe care-i urmăresc, de latura financiară ocupându-se cei care au drept de semnătură și de decizie". Exact invers decât informațiile pe care le oferă Becali! 

3 ani și 6 luni de închisoare primise Mihai Stoica în urma neregulilor constatate în "Dosarul Transferurilor". A petrecut în închisoare 710 zile înainte să fie eliberat condiționat

"MM și Dică se ocupă să aducă un fundaș central, că eu nu mă pricep la postul ăsta. De la mijloc în sus aduc eu" Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
daweroirl
daweroirl  •  10 Iunie 2017, 04:23
Postat de nebraska pe 09 Iunie 2017, 13:01

Culmea gigismului acest vasglo.

si ce nu ai inteles prostule!? vrei schita!?

896192067117678
Nello Milano  •  09 Iunie 2017, 19:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192067117678
Nello Milano  •  09 Iunie 2017, 19:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează