FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îl pune la punct pe MM Stoica: "Eu știu ce a făcut! A doua oară nu-l mai iert"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 22:16

După ce a fost acuzat că a consumat băuturi alcoolice în Elveția, Mihai Stoica a declarat astăzi că a suferit o indigestie și de aceea nu s-a mai prezentat la meciul cu Zurich.

Gigi Becali l-a contrazis însă pe directorul sportiv al Stelei și i-a transmis acestuia că nu-l va mai ierta a doua oară.

"Nu s-a stricat la burtă. A vrut să facă o glumă cu voi pentru a nu spune ce s-a întâmplat. Eu știu ce a făcut! L-am iertat acum, dar a doua oară nu-l mai iert. Eu nu vă spun exact situația, dar știu ce s-a întâmplat acolo", a declarat Gigi Becali.

Citește și: MM and the cheese factory » De ce nu a ajuns oficialul Stelei la meciul cu Zurich :) » De la intersecția cu alcoolul la fântâna de brânză 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  04 Martie 2017, 09:49

Problema Stelei este ca a baut MM dau ca a fost la femei? Din aceasta cauza nu joaca echipa ??? Sunt penibili rau de tot. Sa zicem ca MM este dat afara,asta inseamna ca echipa se exprima bine in teren.? Chiar nu observa nimeni ca problema principala este antrenorul? Poate sa bea el doar apa sfintita ca daca nu intelege acest sport daca nu stie ce sa ceara de la jucatori tot degeaba....el o tine unasi buna cu 4-2-3-1 si pe urma da vina pe jucatori. Becali incearca sa se ascunda dupa maruntisuri pentru ca nu are cum sa-i plateasca lui Reghe 1 milion de euro. Pentru el banii conteaza...

ortega
ortega  •  04 Martie 2017, 09:44
Postat de martinpen pe 04 Martie 2017, 09:31

Foarte buna observatie, mai mult MM a stat pe banca "incognito" la meciurile Uefa. Luati toate foile oficial de joc din Uefa si veti observa ca Stoica e singurul care nu are trecuta data nasterii la niciun meci. Asta e motivul lipsei de la Zurich, nu betia...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  04 Martie 2017, 09:31
Postat de Alexandru Chis pe 04 Martie 2017, 09:10

Foarte curioasa aceasta "fratie din puscarie" cu care Becali vrea sa-l sustina pe MM. Numai ca trebuie sa se stie ca Becali a semnat un document care se afla la Instanta prin acre se angajeaza sa il "reabiliteze" pe MM prin angajare si control. A facut Becali acest lucru? Nu! Ba, mai mult, a ingaduit ca MM sa stea pe banca alaturi de Reghecampf si sa insoteasca echipa prin strainatatea, aceste derapaje care cred ca contravin unor conditii impuse de eliberarea conditonata cu perioada de control privind reabilitarea. In mod real si legal, MM nu avea voie sa apara in public si sa fie echipat in echipamentul FCSB, neavind o functie eligibila la echipa.

Foarte buna observatie, mai mult MM a stat pe banca "incognito" la meciurile Uefa. Luati toate foile oficial de joc din Uefa si veti observa ca Stoica e singurul care nu are trecuta data nasterii la niciun meci. Asta e motivul lipsei de la Zurich, nu betia...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează