FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali, în această seară: "Îi dau Steaua cadou lui Iordănescu!" » Dialog în direct la TV: "Ce să facem cu ea? Ne vindem casele?"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 20:01

Gigi Becali a declarat încă o dată că este dispus să renunțe la Steaua atunci când echipa nu se va mai autofinanța. De data aceasta, omul de afaceri a anunțat și cui vrea să dea echipa: lui Anghel Iordănescu.

"Eu n-am nicio problemă dacă nu iau campionatul. Și de pe locul doi joc play-off-ul Champions League și câștig iar 10 milioane. Banii câștigați anul trecut, în 2016, îmi permit să trăiesc și în sezonul 2017-2018.

Când voi da bani din buzunar, mă retrag definitiv și dau echipa cadou. Deocamdată, nu dau din buzunar. Când dau din buzunar, o dau cadou. Știți cui i-o dau? Lui Puiu Iordănescu", a spus Becali la TV Digi Sport.

Prezent în emisiune, Edi Iordănescu, fiul lui Anghel Iordănescu, a avut un dialog cu patronul Stelei.

Edi Iordănescu: "Păi și ce să facem cu ea? Trebuie să vindem casele dup-aia, ca s-o ținem. Nu, mulțumim".

Gigi Becali"Edi nu este atât de fățarnic, dar tatăl lui este puțin fățarnic".

Edi Iordănescu: "Dumneavoastră bănuiți că este în spate la treaba asta cu Armata? Eu nu cred că are finanțarea necesară".

Gigi Becali: "Nu este în spate, dar dacă poate pune și puțin gaz pe foc, îl pune dacă vrea".

Edi Iordănescu: "De-a lungul timpului s-au făcut multe speculații. S-a dovedit că timpul a trecut și nu a fost".

Gigi Becali: "El n-a fost în spate pentru că n-a avut putere niciodată. El a fost puțin în aripa celor care au făcut asta. Eu o să-i biruiesc și o să dau cu toți de pământ, cu toți generalii ăia".

Edi Iordănescu: "Eu nu știu dacă el și-a dorit vreodată sau dacă are forța necesară să conducă clubul ăsta".

Citește și: Becali i-a dat echipa lui Reghe în direct la TV » Dispar două nume importante! Cum trebuie să arate Steaua cu CSU: "E un ordin!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
ray51
ray51  •  17 Februarie 2017, 09:01

Numai un post din lumea subteranelor poate sa permita unui cetatean al tarii, reabilitat(?), sa se exprime in mod public in felul acesta: "Eu o să-i biruiesc și o să dau cu toți de pământ, cu toți generalii ăia". Dezaprobare TV Digi Sport. Ati riscat enorm patronand o emisiune care il are drept invitat pe G.B.

marius.bxl
marius.bxl  •  17 Februarie 2017, 08:16

Pai ce crede-ti ca e prost să-și piardă banii ne-a caşcheta? Vad ca e coada de investitori la csa.mai investiți și la alte echipe ca sunteți prea multi

bufnila
bufnila  •  17 Februarie 2017, 02:09

ce case sa vinzi Iedi ca echipa se finanteaza singura. crezi ca ciobanul asta a pierdut vreun ban cu Steaua? Si gandeste-te cum ar fi cu stadionul plin, meci de meci. Si daca ar fi in fiecare an in primele trei din campionat dar echipa ar juca frumos, ar avea caracter si stabilitate, ar creste jucatori, tot s-ar asigura lejer bugetul. De ce crezi ca e taranul asta disperat ca a pierdut echipa? Ca scoatea anual milioane de euro.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează