FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali insistă pentru un jucător din Liga 1: "Îmi place foarte mult de el"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 11:31

Gigi Becali a anunțat că îl vrea pe Filipe Teixeira, iar portughezul ar putea ajunge la Steaua în vară.

"Junior Morais e al Stelei. A semnat deja. De Teixeira nu știu. Nu pot să vorbesc acum despre el.  Eu îl vreau pe Teixeira și îmi place de el. Asta spun acum. Șumudică spune ce vrea.

Nu are rost să vorbim de Budescu acum. El a ales pentru că știa că la Steaua trebuie să muncească mult", a spus Becali la TV Sport ro.

200.000 €este cota lui Filipe Teixeira, potrivit transfermarkt.de

Teixeira, 36 de ani, devine liber de contract la vară și poate semna cu orice echipă. Șumudică, antrenorul Astrei a anunțat că acesta are șanse mari de a ajunge la Steaua.

În acest sezon, Filipe Teixeira are 38 de meciuri în acest sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
stelbz
stelbz  •  23 Martie 2017, 14:23

Prea tarziu mai nea Jiji. Trebuia adus dupa ce a fost la Rapid sau la Petrolul...Teixeira era f.f. bun in aceste partide din play-off. Altfel ar fi jucat si Alibec(Gnohere). Din cauza varstei, cred ca daca va veni din vara va fi prea tarziu.....Orice fotbalist are un termen competitional de..... "valabilitate" si la el se apropie de final....

435248323333261
Mercea Mercea  •  23 Martie 2017, 13:58

Deh.jucator de perspectiva.pushti.copil.etc....

ray51
ray51  •  23 Martie 2017, 13:25

FCSB-ul mai poate face cate transferuri de jucatori doreste. Pana nu va schimba 'mentorul' strategiei si tacticii de la echipa, nu va reusi rezultatele pe care si le doreste.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează