FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îşi freacă mîinile de fericire » Cota steliştilor a explodat în sezonul recent încheiat! Chiricheş = 2 X Chivu

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 11 iunie 2013 18:52

Parcursul Stelei din Europa League, dar şi titlul cîştigat la pas le-a crescut cota extrem de mult jucătorilor antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf.

Cele 3 reuşite în meciurile din cupele europene, cu Molde, Ajax şi Chelsea, i-au crescut din nou cota lui Vlad Chiricheş. Acum, fundaşul pentru care Becali cere 15 milioane de euro este cotat la 6 milioane de euro, fiind primul în topul steliştilor.

Transfermarkt îl cotează pe Raul Rusescu la 4,6 milioane de euro, fiind al doilea în rîndul jucătorilor lui Laurenţiu Reghecampf. Chipciu are şi el o cotă foarte bună, fiind evaluat la 3,5 milioane de euro, în timp ce căpitanul echipei, Alexandru Bourceanu valorează şi el 3,2 milioane de euro.

Latovlevici l-a eglat pe Tănase, cei doi fiind cotaţi la 3 milioane de euro. Tătăruşanu şi-a mărit şi el cota pe transfermarkt, fiind evaluat acum la 2,8 milioane de euro. Pintilii şi Adi Popa au avut şi ei un progres remarcabil, primul este cotat la 2,5 milioane de euro, în timp ce Adi Popa a ajuns la 2 milioane de euro.

Întreg lotul Stelei este evaluat la peste 45 de milioane de euro, fiind pe departe cel mai valoros din Liga 1, fiind cu aproape 15 milioane peste cel al fostei campioane, CFR Cluj.

Valorea Stelei la 1 iulie 2012 era de 31.325.000, în timp ce acum depăşeşte 45 de milioane de euro, fiind remarcat progresul pe care echipa l-a făcut sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (80)
faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  11 Iunie 2013, 23:42

cota fotbalistilor a explodat pe un site neomologat si dezinformat,,, spre deliciul impresarilor din lumea intreaga!

depeche
depeche  •  11 Iunie 2013, 23:33

Isi freaca mainile de fericire? Hahaha... de gratii :))

transilvanialibera
transilvanialibera  •  11 Iunie 2013, 23:28

ie fraieri cluburili astea mari...pai poa sa-l cumperi pe chichirichichi cu 15 milioane si sa-l vanda cu treizeci intr-o saptamana+))greu cu afacerili+)))la aia din vest+))nu gandesc in perspectiva

Vezi toate comentariile (80)
Comentează