FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA 2-2

Becali l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Stoichiţă: "Băi, n-o să mai joci în viaţa ta cu Tudose!" :O

Gigi Becali, Becali, Steaua
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de , - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Cineva care a pătruns lîngă Becali la meciul Urziceni - Steaua 2-2, povesteşte scenele incredibile făcute de patronul stelist la adresa antrenorului şi jucătorilor pe care nu-i înghite

ALT ATAC vine pe filiera vărului Ioan Becali, acesta declarînd că "Gigi este supărat pentru că i s-a spus că Tall şi Parpas vor veni titulari şi a aflat că a cumpărat două rezerve!".

Patronul a plecat de la Urziceni înaintea finalului, enervat la culme de joc şi de opţiunile antrenorului

"Nea Gigi, a egalat Kapetanos!". "Bravo, tată, aşa, da! Gata, s-a făcut dreptate. Dumnezeu a vrut aşa!". Becali a aflat de la un om de ordine că echipa lui egalase campioana în prelungiri. El tocmai ieşise din stadion şi dădea declaraţii: "Tudose ăsta o fi vreo valoare şi nu mai înţeleg eu nimic din fotbal! Păi, nu aţi văzut că Răzvan l-a convocat la «naţională»?".

Patronul ieşise de la "oficială" chitit pe Tudose, fundaşul pe care îl criticase toată săptămîna dinaintea derby-ului. Şi pe care Stoichiţă l-a titularizat iar, nesocotind sfaturile lui Gigi. Asta plus desfăşurarea scorului l-au scos din minţi pe Becali, care n-a mai avut stare de la începutul reprizei secunde pînă cînd a plecat.

"Credeam că-l dă afară!"
O persoană care a asistat la partidă din lojă, în vecinătatea şefului Stelei, a povestit pentru Gazetă cum s-a manifestat finanţatorul roş-albaştrilor: "Părea hotărît să-l dea afară pe Stoichiţă! Becali l-a desfiinţat aproape permanent, după fiecare fază care nu se termina aşa cum voia el!". Intervenţiile din apărare au declanşat de cele mai multe ori furia. "Gigi ţipa: «Bă Stoichiţă, e ultima oară în viaţa ta cînd mai joci tu cu Tudose titular la echipa asta! Ultima oară! Nu te mai las eu pe tine să-ţi baţi joc!»", a povestit sursa de la tribuna oficială. Patronul a evitat însă să se refere la antrenor în minutele cît a vorbit cu ziariştii şi scorul era 2-1 pentru Unirea, dar şi după golul salvator al lui Kapetanos.

"Am înţeles că Stoichiţă i-a zis lui Argăseală că nu-l va mai folosi pe Tudose pentru că ne curăţăm pe mîna lui, aşa că probabil că etapa viitoare îl vom vedea pe Tall în teren"
Gigi Becali

"Eu sînt mulţumit de echipă, dar ne mai lipseşte un singur lucru, e vorba despre un fundaş central de valoare"
Gigi Becali

"Două puncte din nouă nu înseamnă puţin. Uitaţi-vă mai bine că am făcut egaluri la echipele de pe primele două locuri!"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

"Pentru cine mă critică am un singur mesaj: în tur, Steaua-Urziceni a fost 0-1, pe Ghencea. Acum am scos 2-2 în deplasare, deci e o diferenţă"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

Giovanni confirmă: "Gigi e supărat!"
Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care vărul lui e supărat pe Stoichiţă: "Lui Gigi nu i s-a spus din start că Tall şi Parpas, pe care antrenorul i-a adus din Cipru, vin ca rezerve! El d-aia e nervos, credea că ăia doi vin ca să intre titulari, nu doar de umplutură. Oamenii din conducere, inclusiv Stoichiţă, încearcă să-i spună acum că Tall şi Parpas mai au nevoie de timp. Ba că nu s-au acomodat cu mîncarea românească, ba că nu s-au adaptat la stilul echipei...Mai au să se acomodeze şi cu fetele din România şi gata!".

"Tudose e de Divizia B!"
Gigi Becali şi Giovanni au avut un dialog la Telesport referitor la Alexandru Tudose. "Băiatul ăsta e de Divizia B sau de Gloria Buzău, în nici un caz de Steaua! Nu e un jucător cu care să cîştigi campionatul!", a zis fostul agent. "Nu-i aşa, Gigi?", a întrebat Giovanni, moment în care stelistul l-a aprobat: "Da, ai dreptate, aşa e!".

E de 5 ani în Ghencea
Alexandru Tudose, jucătorul-problemă, e la Steaua de cinci ani. A fost adus de la Oţelul Galaţi şi de atunci a fost cedat sub formă de împrumut în trei rînduri: o dată la UTA şi de două ori la Gloria Buzău. Are 47 de meciuri în Liga I şi un gol marcat.

Dă vina pe Argăseală
Gigi crede că Steaua are probleme fiindcă a ratat în ultima vreme cîţiva jucători buni, liberi de contracte la un moment dat: "I-am zis lui Argăseală să-l luăm pe Sînmărtean, dar a tergiversat pînă cînd ni l-a suflat Porumboiu. Ăla ar fi fost bun pentru noi, şi mai era şi gratis!". Gazeta a dezvăluit recent că patronul l-a învinovăţit pe Argăseală şi pentru ratarea achiziţionării lui Răzvan Cociş. Mijlocaşul ofensiv de 27 de ani a fost dorit şi în Ghencea, dar a semnat cu Poli Timişoara. Şi el era liber de contract. "Sînmărtean şi Cociş cereau prea mulţi bani, asta a fost problema. Deci nu e vina mea!", a răspuns Argăseală.

4,5 e media notelor lui Tudose, care a fost notat în Gazetă doar pentru partidele cu CFR şi cu Urziceni, singurele pe care le-a jucat în retur

0 minute are Tall în tricoul Stelei. Senegalezul a fost rezervă de două ori, la Cluj şi la Urziceni. Parpas a bifat ultimele două minute cu CFR

100.000 de euro a plătit Steaua pentru împrumutul lui Tall pînă la sfîrşitul campionatului. Ca să-l ia definitiv, trupa din Ghencea ar trebui să mai achite încă pe atît la vară

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (54)
 •  11 Martie 2010, 00:08

putia fizica cuantica de ati studia v ati da seama ca acordand atentie unor cretinisme ca astea ..nu faceti decat sa le adaugati amploare si in timp veti vedea..deja se vede ce mai..sunteti un ziar de sport mai totusi..astea nu sunt stiri sportive sunt exact opusul..barfe de rahat de revista ieftina luata cu 0.40 ron de la coltul strazii...pt a va umple paginile si a va vinde chiar renuntzati si la identitatea ziarului?? aveti o mare responsabilitate va citeste o tara intreaga...totusi..

 •  10 Martie 2010, 23:58
Postat de pe 09 Martie 2010, 12:30

Cum ne-a reprezentat steaua cu succes in Europa cand in ultimii ani mai mult se chinuie decat joaca.Sa faci 2-3 puncte in grupa,nu inseamna succes.Performantele pe care le insiri tu aici sunt de mult istorie.Trezirea bai !

mass media...pe cuvant stiu ca se vand bine barfele astea penibile si ieftine...dar totusi mai mai ridicati nasul va rog din mirosul de rahat al banului pe care il faceti astfel..voi sunteti un ziar de sport totusi..promovati mai lucrurile bune din sport..nu cretinismele,analfabetismele sau jignirile scandaloase ale conducatorilor de club...asta nu e sport e opusul..fiti mai demni mai onorabili macar voi.. sunteti o sursa de informatie pt o tara intreaga..adica aveti o mare responsabilitate..

 •  09 Martie 2010, 21:10

BECALI VORBESTE DE UN FUNDAS CENTRAL DE VALOARE - DE UNDE -A CUMPARAT MACAR UNUL DUPA CE IA VANDUT PE GHIONEA SI RADA ?. LA STEAUA TREBUIE 2 FUNDASI DE VALOARE PENTRU CA ESTE STEAUA SI NU F.C.BECALI . IAR STOICHITA CIOCU-MIC - NU A STIUT SA ARANJEZE ECHIPA YACTIC INCEPAND CU TATARUSANU -VINOVATUL PRINCIPAL LA CELE 2 GOLURI PRIMITE . IN RETUR STEAUA A PIERDUT CU 1-0 IN GHENCEA DAR ATUNCI ANTRENOR ERA DAN PETRESCU LA UNIREA PLUS AU JUCAT VARGA- BALAN -ETC. CIOCU-MIC STOICHITA -FAPTE NU VORBE .

Vezi toate comentariile (54)
Comentează