FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 1-2

Becali l-a făcut praf pe Dică: "Asta nu e echipa mea, n-are nicio scuză!" + Primul meci, primul fotbalist OUT: "Scăpăm de el"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 23:18

Gigi Becali a fost tranșant după victoria chinuită a lui FCSB pe terenul lui Gaz Metan, scor 2-1, și a anunțat deja următorul jucător pe care-l va da afară.

"Asta nu e echipa mea! Echipa mea nu are voie să se chinuie cu Gaz Metan. Înseamnă că trebuie să mă las de fotbal. Ce echipă nouă a avut Gaz Metan? Ce, Neagu nu a fost la noi, nu-l cunoaștem? Nu e nicio scuză! Singura scuză care poate fi e că am venit după cantonament. Atât! Asta e singura scuză. Dacă nu e asta, atunci mai bine eu mă las de fotbal!", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Patronul de la FCSB susține că-l va da afară pe Ionuț Larie peste cateva luni: "Larie e din alt film, dar nu e niciun fel de problemă pentru că vin Planici și Bălașa. Mai avem 6 luni de contract și scăpăm de el. Nici Man, nici Tănase n-au fost în apele lor. Singura scuză e că vin după cantonament".

Ce jucători i-au plăcut

"Singurii care mi-au plăcut azi au fost Budescu, Teixeira și Pintilii.  Chiar Pintilii e singurul nostru fotbalist adevărat din lot?!

Vlad n-a greșit nimic. Eu zic că n-a greșit nimic. Chiar a avut o ieșire aproape de 16 metri când primea Olaru o minge pe culoar. Alt portar nu ieșea așa", a adăugat Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
tristan
tristan  •  04 Februarie 2018, 14:57

io n am inteles niciodata transferul lui Larie..el cu Enache is petardele apararii

935168063189460
Titi Manea  •  04 Februarie 2018, 14:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wba33
wba33  •  04 Februarie 2018, 13:35

Nu a spus nimic de Dica...am vazut declaratia in direct. Ce le mai infloriti...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează