FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Becali l-a umilit în public pe "Vamă"! 4 declaraţii incediare

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2011 22:27

Ajuns subiect de mişto-uri la TV pentru Becali şi părăsit de Copos, Dinu Gheorghe ameninţă cu demisia


Atacat în plin în ultimele zile pe la televizor de Gigi Becali, Dinu Gheorghe s-a enervat că George Copos n-a sărit să-i ia apărarea. Nu numai că patronul rapidist cu care se află în relaţii reci de ceva vreme nu a intervenit în favoarea lui, dar "Vamă" a constatat cu stupoare că şeful lui i-a ţinut isonului rivalului de la Steaua, contribuind cu "înţepături" la adresa preşedintelui din Grant.

Rămas de unul singur, Dinu Gheorghe a anunţat că luni e dispus să-şi prezinte demisia. "Da, domn'e, sînt o slugă la dispoziţia patronului, aşa cum a zis domnul Becali. Dacă domnul Copos nu e mulţumit de mine, să spună. Să mă cheme luni la el la birou şi să-mi spună, încheiem colaborarea! Ca să-l parafrazez pe fostul cel mai bun manager din Liga 1, am şi eu deja două oferte, nu ţin de scaun", a spus "Vamă" la GSP TV.

Ce-a zis Gigi despre "Vamă":
1. "A zis Dinu Gheorghe să tai o oaie? Atunci să sugă el mielul! Nu stau să mă cert cu el, e sclavul lui Copos"
2. "Vorbeşte ca un vagabond! E un om care a căpuşat pe toată lumea"
3. "E un nesimţit că rămîne în postul ăla, avînd în vedere cît îl înjură Copos pe la spate"
4. "Copos îl verifică inclusiv la cheltuieli mici, n-are încredere în el deloc, îi e frică să nu fie furat. George se interesa la mine de costurile cantonamentelor, ca să-l verifice pe «Vamă»"

180.000 de euro este suma cu care "Vamă" a împrumutat clubul acum un an şi pe care aşteaptă să o recupereze de la Copos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
sh0ppy
sh0ppy  •  17 Octombrie 2011, 09:43

i_love_gsp esti sclavul gsp-ului sau ce mortii matii ai ? @terminatorul2 se vede ca esti stelist... plm ... mai retardat nu exista .... @rrapid.. cumpara-ti coaie o viata nu mai iti face accounturi cu rapid ca nu te crede nimeni ...... esti o facatura ca si in aceasta viata....... vezi ca nu sunt 100 de ani in primu rand .. si in al doilea rand .. hotii striga hotii ... in mortii vostrii de comunisti prosti .... aveti o istorie patata de campionate castigate pe comunism pe relatia ekipa presedinte de tzara .... la cat de prosti sunteti v-ati mandri daca ati fi singura in campionat si l-ati castiga mereu :)) ati fi mandrii ca sunteti campioni :)

krystyan001
krystyan001  •  16 Octombrie 2011, 22:34

MUIEEEEEEEEEEEEEEE

cauciuc
cauciuc  •  16 Octombrie 2011, 20:50

steaaua tot ie cea mai bune echipa

Vezi toate comentariile (50)
Comentează