FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali, la un pas să facă cea mai tare academie din România: "M-a sunat Hagi"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 17:00

Gheorghe Hagi are la ora actuală una dintre cele mai productive academii de fotbal din România, însă Gigi Becali spune că "Regele" voia să facă prima dată o academie pe când era la Steaua.

"Hagi m-a sunat și mi-a zis acum, recent, că el a vrut să facă Academia atunci când era la Steaua. Să punem amândoi bani. Nu mi-a zis nimic atunci, n-am știut, că poate o făceam împreună", a declarat Becali la TV Sport ro.

Finanțatorul Stelei nu regretă însă că n-a colaborat atunci cu Hagi: "Dacă îmi pare rău acum? Nu îmi pare rău pentru nimic în viață. Astea sunt lucruri materiale, nu sunt atât de importante. Eu mă bucur pentru Hagi, pentru ce a reușit el pe cont propriu. Am o singură dorință, el să fie pe locul doi și eu să câștig titlul, atât".

Gheorghe Hagi a fost antrenorul Stelei în anul 2007, însă a stat doar câteva luni pe bancă, după ce a fost învins de Slavia Praga în primul meci din grupele Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
bebe21
bebe21  •  14 Februarie 2017, 22:44
Postat de zarqa pe 14 Februarie 2017, 18:51

În urmă cu aprox 10 -11 ani în Ghencea lui Gigi se înfiripase un centru de copii și juniori (o academie de fotbal) cu vreo șase-șapte grupe. Coordonator, la această academie, era reputatul antrenor C.Jurcă, un specialist la acest nivel. Antrenori la grupe erau foști fotbaliști ce evoluase la Steaua (cea adevărată), excepție făcînd Leo Strizu. Venise aici și copii de la școala lui Gică Popescu. Numai că Gigi (nepriceputu) a zis că sunt cheltuieli prea mari iar ”câștigul” prea departe. L-a îndepărtat pe prof Jurcă, apoi unul cîte unul și pe ceilalți antrenori. Cine este vinovatul ? Este rentabil să cumperi jucători ??? Poate așa vrea MM -ul !!

o tempora....da-i ciobenului mintea de pe urma.....!

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  14 Februarie 2017, 21:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  14 Februarie 2017, 19:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează