FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali n-a mai rezistat! A intrat în direct la TV și l-a făcut praf pe Alibec: "Obraznicule, te crezi mare mahăr?"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 11:45

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB,  l-a criticat extrem de dur pe Denis Alibec, cel care a avut un gest nervos în momentul în care a fost schimbat cu CFR (0-0), șutând într-un bax de apă de pe margine. 

"Alibec e rezultatul managementului greșit făcut de mine. Alibec a văzut niște episoade la echipă și a văzut nu am luat măsuri. E un răsfățat. A crezut că e mare mahăr. Doar eu sunt mare mahăr la Steaua.

Acum nu am ce face. Trebuie să gestionez cu înțelepciune măsuri. Trebuie să vadă că am greșit. O să discut cu el. Nu face el ce vrea. I-am spus că la Steaua nu este titular și nu trebuie să joace tot meciul. Nu scrie asta în contract. O să vorbesc și cu mama lui. 

Eu l-am alintat și i-am dat banderola, dar văd că e obraznic. Păi nu a jucat nimic. A dormit pe teren", a spus Becali la TV Sportro.

5
a fost nota primită de Alibec din partea Gazetei Sporturilor, după 0-0 cu CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
ray51
ray51  •  19 Aprilie 2017, 09:14

Exista vreun cod de conduita sportiva la FCSB? Nu. Chiar de-ar exista (alcatuit bine si fara fisuri) vine Becali si darama totul. El este marele 'mahar'. El ingaduie sau nu o fapta, o atitudine, un scandal, depinde cum s-a desfasurat noaptea precedenta. Asa nu poate rezista si exista un cod.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Aprilie 2017, 20:28

Becali are dreptate. Disciplina face parte din strategia unui club. Si lui Tamas i-au fost inghitite multe " mofturi" ,acum a ajuns rezerva. La CFR n-a apucat sa joace nici un meci. Mai e unul la Steaua care face pe vedeta .Enache. Probleme . Becali incepe sa le rezolve .In sfarsit!

911172995609353
Gica Matei  •  18 Aprilie 2017, 20:13

Ciobane, o sa il dai si pe el gratis, ca asa esti tu mare mahar coclit!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează