FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali negociază pentru două vîrfuri tari din Liga 1 şi un fundaş dreapta din Cipru!

Yuval Spungin (în albastru) FOTO newshopper.sulekha.com
Yuval Spungin (în albastru) FOTO newshopper.sulekha.com

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 18:37

Steaua a găsit înlocuitori în cazul în care transferul lui Maxim pică. Gigi Becali a anunţat că în această seară va lua legătura cu Florian Walter, patronul celor de la Petrolul, pentru a discuta despre un posibil transfer al lui Bokila şi Grozav.

"O să încerc să îi iau pe Bokila şi Grozav. Îl sunt acum pe Walter să vorbesc cu el despre transfer. Pe Grozav vreau să dau cam 800.000 de euro, iar la Bokila nu ştiu exact. Trebuie să iau doi atacanţi, l-am dat pe Machado.  Mai luăm şi un fundaş dreapta care joacă la naţionala Israelului. Joacă prin Cipru, nu ştiu eu mai multe", a spus Gigi Becali la Fanatik Show de la DigiSport.

Fundaşul dreapta despre care patronul Stelei a vorbit în această seară este Yuval Spungin (25 de ani), jucător al celor de la Omonia Nicosia. Acesta are 21 de selecţii în naţionala Israelului.  Jucătorul a fost cumpărat de Omonia în 2010 de la Maccabi Tel Aviv. Spungin este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt la 700.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  18 Decembrie 2012, 13:12

Sigur ajunge si asta la Steaua :-))) Eu zic sa ne oririm ca sau transferat prea multi pana acum: Maxim,Wesley,Bokila,Grozav,Rui Duarte,Texeira,Kontoes...etc. Pana incepe campionatul transferam toata Europa(daca sunt liberi de contract si accepta maxim 120 mii euro pe an). Dar cand incepe returul vom constata ca au plecat 4-5 jucatori si a venit unul de la Viitorul Constanta sau poate ne mai da cei de la Buzau ceva.

ionnis
ionnis  •  18 Decembrie 2012, 00:10

il ia meme pe Klemi shaban 2 :))

behaitoarea_woody_reloaded
behaitoarea_woody_reloaded  •  17 Decembrie 2012, 23:20
Postat de daveroirl pe 17 Decembrie 2012, 22:19

este userul justsamba ,se prosteste mereu ,asa zice el ca-i "elvetian" !

Azi sunt samba? :))) Ieri eram Moflea :)) de asta intreb.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează