FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, 27 FEB, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Becali: "Nu accept să fiu îngenuncheat de comisii!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 21:36

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost extrem de vehement la adresa membrilor comisiilor din cadrul Ligii Profesioniste, din cauza numeroaselor amenzi pe care le-a primit de cînd este finanţatorul echipei din Ghencea.

"Cum să votez comisii care să mă îngenuncheze?!  E cea mai mare batjocură! M-am şi împăcat cu Mititcă după scandalul de zilele trecute, dar nu pot să uit toată viaţa aşa ceva. Eu bag zeci de milioane de euro în fotbal, apoi vin să îmi dea miliarde de lei amendă. Nu pot să accept aşa ceva", a declarat patronul Stelei la DigiSport Special.

Finanţatorul roş-albaştrilor a comentat şi scandalul iscat de neprogramarea meciului dintre Pandurii Tg Jiu şi Oţelul Galaţi, declarînd că era mai potrivită depunctarea gorjenilor. "Nu-i normal să se decidă meciurile la masa verde. Era mai bine să se dicteze o depunctare şi să se joace meciul. Domnul Condescu mi-a spus aseară că va merge pînă la capăt. Eu sînt alături de el cu orice. Alta e treaba cînd scrie «Steaua» şi alta e cînd scrie numai «Condescu»", a mai spus latifundiarul.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (4)
imperator
imperator  •  24 Februarie 2011, 23:48

"Cînd Burdujan va fi apt sută la sută, îi va lua locul lui Nicoliţă ca mijlocaş dreapta » Lui Bănel i se pregăteşte debarcarea" . ????? Pai ba GSP? La ce mai bagati asa ceva cand pagina nu exista? Cred ca o sa fugim cu totzii la concurenta. Vad ca ati devenit JALNICI cu noua grila, sunteti buimaci cu totul.

aliahmad
aliahmad  •  24 Februarie 2011, 23:02

Cum se mai adreseaza Pandurii la TAS, cand ei au apelat deja la instante civile in acelasi caz ?

rzviiix
rzviiix  •  24 Februarie 2011, 22:33

Jur, este prima data cand i dau reptate lui Becali. Meciurile trebuie jucate pe teren, dc sa stricam jocurile si sa aranjam punctele prin comisii si meciuri castigate fara ca acestea sa se dispute. Nu este corect fata de Rapid, Vaslui, Timisoara si restul contracandidatelor la titlu sa castige Otelarii cu 3-0 la masa verde. Cea mai buna solutie era depunctarea Pandurilor si jucarea meciului Pand-Otelu. E trist ce se intampla. E pacat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează