FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali nu l-a iertat pe Budescu: "E posibil ca Florin Tănase să fie mai bun, dar nu-l joacă Dică în centru"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 17:08

Gigi Becali a vorbit despre Constantin Budescu și a dezvăluit care crede că este marea problemă a mijlocașului de 28 de ani.

"Budescu este foarte important pentru noi. El face ce vrea pe teren, poate să inventeze lucruri și să câștige un meci. Dacă îi spun «Joacă meciul ăsta» și dacă vrea, câștigă meciul singur. Dar depinde dacă vrea să aibă acceași atitudine mereu, să aibă mereu o dorință maximă.

El nu are această atitudine tot timpul și de aceea nu depinzi de el. Steaua nu depinde de el. Cu Juventus s-a concentrat la maximum și știa că echipa are nevoie de el. Dar nu face tot timpul ce a făcut aseară. Eu nu zic să nu dea pase cu călcâiul. Aseară a venit la mijlocul terenului, a făcut mai multe atingeri, a dat pase decisive și nu a dat pase cu călcâiul ca în meciul cu Astra. El joacă de plăcere, dar plăcerea trebuie combinată cu tăria.

E posibil ca Florin Tănase să fie mai bun decât Budescu. Dar pentru că-l avem pe Budescu în echipă, care e valoros, Dică îl joacă pe Tănase în stânga și pe Budescu în centru", a spus Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Cui i-a făcut cu mâna Budescu, după ce a marcat direct din corner? "E o relație mai specială! Eu nu iau pe nimeni la mișto!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1673663886259505
Gheorghe Nistor  •  05 Decembrie 2017, 09:57

Voi alta treaba nu aveti decat sa-l dati pe Becali in toate ipostazele pe ca care le-ati luat la palat. Cum a fost ? Ati facut o vizionare , urmata de dar. Toata lumea va spune ca v-ati descalificat . dar voi o tineti creanga in continuare. Trebue sa fie mare foame la voi daca sunteti simbriasii lui Becali.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Decembrie 2017, 18:52

Tanase pare bun ca i-a pus Budescu 2 pe frunte. in rest Tanase e un impiedicat care nu realizeaza nimic ca pana sa dea un sut la poarta sau o pasa decisiva el e de mult cu burta pe gazon cersind penalty.

jedela
jedela  •  04 Decembrie 2017, 18:42

Sunteti chiar penibili cu stirile voastre despre un puscarias si o echipa ilegala... Mai opriti va naiba cu articole infinite despre fcsb si parvenitul de becali. Voi chiar nu realizati ca ati tranformat ziarul asta in propaganda pt infractori ??? Iar undita aia ca si replica pt Daum ,de fap va reprezinta pe voi ca ai pescari . Ca jurnalisti in niciun caz nu sunteti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează