FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali nu renunță! Ce spune despre relația cu Reghe și implicarea în alcătuirea echipei: "Când se va întâmpla asta nu o să mai intervin"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 13:22

După meciul Stelei cu Osmanlispor, 0-2, Gigi Becali a criticat modul în care Reghe a alcătuit echipa și a spus că se va implica în alegerea primului "11".

Acum, Becali a vorbit din nou despre implicarea la echipă și spune că are o relație foarte bună cu antrenorul Stelei și că doar rezultatele echipei sunt importante, nu cine face echipa.

"Eu îl iubesc pe Reghe la fel de mult ca şi înainte. Relaţia noastră este tot la fel. Oricât ar vrea unii să despartă această legătură, relaţia pe care o avem noi este prea sudată şi nu se poate strica. Este prea sudată relaţia mea cu Reghe pentru ca cei care vor s-o distrugă să o poată face. Nu au cum.

Dacă avem rezultate, ce importanţă are ce am spus eu sau cum văd eu lucrurile? Eu mi-am spus părerea. Nu contează niciodată implicarea mea, importante sunt rezultatele echipei. Nu contează ce fac eu şi cine se implică. Contează ce face echipa și să ajungem în Champions League și Europa League. Am încălcat vreo lege sau vreun regulament? Când o să dea o lege că nu ai voie să te implici, atunci nu o să mă mai implic", a spus Becali la DigiSport.

Citește și: De ce e atât de supus antrenorul Stelei » Ce e în spatele atitudinii surprinzătoare a lui Reghe față de Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
samertx
samertx  •  18 Septembrie 2016, 16:00

Adevărul gol-goluț. Jiji nu va renunța atât timp cât are ce coloane vertebrale să îndoaie, doar ăștia din plastelină sunt acceptați de către magnific, fac și ei, săracii, un ban din contorsiuni orbitale, învârtindu-se ca tiribombele în jurul lui, prea-fericitului. :))

zizu
zizu  •  18 Septembrie 2016, 15:57
Postat de zizu pe 18 Septembrie 2016, 14:59

singura problema e ca.....reghe pariu,sau reghe fusta nevestei....nu e marele antrenor care se crede....***

iar in al doilea rand....ce i tot dati cu becali in sus ,becali in jos....fcsb e echipa securistilor paunesti......becali e doar impins in fata,e marioneta....nu becali conduce echipa

utraian
utraian  •  18 Septembrie 2016, 15:48

Adevarul e ca Reghe si palmierul au gasit un loc caldut , de unde sa mulga toata viata si sa scoata gologani cu duiumul, incat nici nu mai au forta sa protesteze, sa arate ca au coloana vertebrala daca ar fi avut vreodata. Cand iei si salariu maricel+bonusuri , iti mai tragi prin nevasta-ta si cota parte din transferuri, parca iti vine sa bagi placa aia veche " suntem prieteni, are voie sa se bage". Cat despre gibon: mereu oricine e vinovat in afara de el. El a hotarat echipa, acum cica e de vina antrenorul ca a gresit sistemul. Cand nu are pe cine sa mai dea vina, da vina pe musulmanii necredinciosi etc. Nea JJ, te mai suporti ma?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează