FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, ordin direct pentru Teja: „E jucătorul pe care l-am căutat 3-4 ani și vreau să-l bagi titular. Va rezolva problema Stelei!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 23:03

Gigi Becali a uitat de cele 6 luni de grație pe care i le promisese lui Mihai Teja la instalare. I-a transmis că Florentin Matei trebuie să fie titular. De asemenea, Mihai Bălașa și Bogdan Planici vor fi rezerve, mai ales dacă vin Iulian Cristea, plus încă un stoper pe care a pus ochii, dar căruia nu i-a dat numele. 

„I-am zis lui Teja că nu-i fac eu echipa. Dar am văzut ceva, cu Matei. Nu se poate să nu îl vrei pe Matei în echipă! Nu mă interesează pe cine scoate, dar Matei să fie în teren. Se rezolvă cu Matei totul, el rezolvă problema Stelei. Așa cred eu, cu el să înceapă echipa lui. Eu cred că Matei e jucătorul pe care l-am căutat 3-4 ani.

Asta e, Teja să fie antrenor și să facă tactica în funcție de Matei. Matei trebuie să fie titular! Ce să fac acum cu alea 6 luni dacă am văzut un lucru. I-am cerut iertare pentru asta. El mi-a zis că oricum începea cu el. Avea aceeași filosofie. Să ia Teja ce decizii vrea, dar cu Matei în teren”, a zis Gigi Becali în această seară la TV Digi Sport. 

„Vreau să se înțeleagă că la Steaua cine greșește, plătește. Trecerea pe bancă e plata. Mai vreau un fundaș central. Nu am găsit, nu știu. O să vedem. Vreau să iau fundași centrali. Aici e problema noastră. Nu mai stau după Bălașa și Planici” Gigi Becali, patron FCSB

...despre transferul lui Cristea: „Dacă Iașiul o bate pe Gaz Metan, îl luăm de acum pe Iulian Cristea. E părerea mea. Pentru că e la revedere play-off-ul pentru Gaz. Aștept meciul ăsta. Aștept și un răspuns pentru mâine, la oferta de 150.000. După meciul cu Iași le dau doar 100.000”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
minell73
minell73  •  04 Februarie 2019, 12:12

Incepe sa imi fie mila de suporterasii astia incuiati fcsb-isti. Incet dar sigur, ei incep sa realizeze ca nu au echipa, stadion si identitate. Patronul gheorghe nu mai are nicio treaba cu steaua adevarata, el detine fotbal club fotbal club sb. Suporterii fcsb sunt disperati, pentru ca nu mai stiu ce sa faca. Gheorghe face doar busines, nu il mai intereseaza proiecte sau alte chestii utile pentru club. El vrea doar bani.

431516447010175
Nuta Radu  •  04 Februarie 2019, 08:10

Domnilpr ,cred ca domniile voastre fac parte di sleapca lui soica,piturca.balint, r napmsi geambasu prostul acesta a tinut steaua si este in primele locuri ,e *** ca ese pe sticla cu laudele lui ia sa nu mai le dea atentie mai au ce rade si comenta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vnelu02
vnelu02  •  04 Februarie 2019, 06:28
Postat de fcsbist.de.mic pe 04 Februarie 2019, 01:09

Ce repede trece timpul... 6 luni ca 6 zile...

La instalare, Teja, în mintea lui de ghiocel nevertebrat, chiar a crezut toate elucubraţiile debitate de puşcăriaş.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează