FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 5-0

Becali: "Paraschiv e bunicel, dar Steaua nu ia jucători din divizia a doua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2009 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, nu crede că Sorin Paraschiv mai este cel care a plecat din Ghencea şi oricum nu aduce la echipă jucători de divizia a doua.

"Sorin Paraschiv este un jucător care a făcut ce a făcut prin muncă. Nu ştiu însă dacă mai e acel Paraschiv care a plecat de la Steaua. El este un jucător bunicel, dar Steaua nu ia jucători de divizia a doua din Italia. Îmi place ăla de pe stînga de la CFR Cluj, Pereira, Culio, Dubarbier, Cristea de la Dinamo, dar nu poţi să iei jucătorii ăştia", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  02 Mai 2009, 15:52

A ZIS SI ASTA GIGI

red.blue
red.blue  •  02 Mai 2009, 00:40

nu stiu daca sezonul asta a jucat mai multe de 5 meciuri ba accidentat ba rezerva,nu cred ca steaua are nevoie de el nu a progresat deloc si el la fel ca dica de abia astepta sa plece.

demirel
demirel  •  02 Mai 2009, 00:01

para... a fost alegera ta sa pleci. noi ti-am dus lipsa... ai deveni liderul de care avem nevoie daca te intorci. acu tre sa vrea si ciobanu... iar asta nu scoate un leu ptr. tine ... sau dica ... sau oricare alt stelist care s-ar reintoarce. s-a fript cu neaga:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează