FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali: "Rădoi e supărat pe colegii lui!"

Articol de - Publicat marti, 06 mai 2008 00:00

Gigi Becali a declarat la B1TV la emisiunea "Nasul" ca Mirel Radoi este foarte suparat pe unii colegii de-ai lui ca nu au determinare, acesta fiind motivul pentru care vrea sa plece de la Steaua, asa cum a anuntat Gazeta Sporturilor, dar si pentru tot ceea ce se intampla in fotbalul romanesc in ultimul timp.

"El e foarte suparat pe cativa colegii de-ai lui ca nu au determinate si nu se daruiesc ca el. A venit la mine si am vorbit cu el despre ce se intampla. 'Bai nasule uita-te cum a jucat Rapid cu noi, cum a jucat Dinamo cu noi, cum a jucat Dinamo cu CFR, si noi am pierdut la Buzau doua puncte cu care eram campioni acum. Ce sa fac sa ma bat? Eu vreau sa fiu campion', asa mi-a zis. Mirel stie cum s-au jucat toate meciurile Stelei si stie ca toate s-au jucat pe teren", a precizat Becali.

Acesta a mai precizat ca Mirel Radoi nu va pleca de la Steaua. "Mirel nu va pleca niciodata de la Steaua pana cand nu va exista un alt Mirel Radoi la Steaua. El este un simbol, un capitan adevarat si cand va pleca din Ghencea ii voi face statuie! S-a vazut mult lipsa lui in tur si cand a revenit am recuperat 11 puncte cu ajutorul lui", a spus Becali.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (26)
 •  07 Mai 2008, 01:42

Mirel s-a saturat de mizeriile si blaturile tale nasule Gigi.S-a saturat sa nu joace corect Steuaua si vrea sa joace fotbal .Si-a dat seama ca Steaua e 0 cand joaca pe bune ,fara $$tai nasule.

 •  07 Mai 2008, 01:07

Si imbecilului de "louvre", care nu vede zecile de puncte furate de cufuristi cu arbitri si blatuite gen dinamo, rapid, uta, bistrita!

 •  07 Mai 2008, 01:02

Lui"eu" si diana sa va dam mooie cu cana!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează