FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNCHISOARE

Becali, răsfățat ca un împărat în închisoare » Dezvăluiri incredibile: "Milițianul îmi mătura în celulă! Aveam baldachin, tacâmuri de aur"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 15:48

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre cum a fost tratat în închisoare și a dezvăluit ce condiții favorabile a avut.

"Eu aveam apă în fiecare zi. Aveam patul meu. Al doilea pat nu exista pentru l-am scos ca să îmi fac baldachin, să mă legăn.

Condiţiile mi le-am făcut eu pentru că sunt Becali şi nu putea niciun militian să îmi zică nimic. Mâncam cu lingură şi furculiţa de aur.

Eu ştiu că ceilalţi o duc greu. Victor (n.r. Victor Becali) o duce greu. Sunt 14 în cameră. La mine eram 8 şi eu comandam. Știţi cine m-a ajutat? Numele meu m-a ajutat, Becali. Miliţianul îmi mătura în celulă. Alții nu pot să facă asta în închisoare", a spus Becali la România TV.

Becali a fost condamnat în mai 2013, în trei dosare penale, la 3 ani şi 6 luni de închisoare, și a ieșit pe 3 aprilie 2015. El a fost închis la penitenciarul Jilava până pe 29 octombrie 2013, ulterior fiind mutat la penitenciarul Poarta Albă, la cererea lui.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  29 Martie 2017, 09:06

PAI DIN ACESTE CAUZE VOR MAI TOTI LA PUSCARIE ELENA E MAI PREJOS? SA NE EXPLICE CINEVA PUSCARIILE SAN CA HOTELURILE PE STELE?

breitner
breitner  •  29 Martie 2017, 09:02

Imparatul ciobanilor iar comite un pacat pomenit in cartea pe care o tot aminteste: laudarasenia!

bazileon
bazileon  •  29 Martie 2017, 08:29

Bai prostea, trebuoa sa spui asta? Sa dea D-zeu sa fii iar rasfatat si impatatul inchisorii pe viata!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează