FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali reacționează după interesul pentru Dennis Man » A dat un răspuns categoric: "Am spus tuturor"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 16:02

GSP.RO a dezvăluit azi că Anderlecht l-a urmărit pe Dennis Man, atacantul de 19 ani de la FCSB, în meciul cu Dinamo, 3-3.

Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut că sunt discuții pentru transferul lui Dennis Man, dar nu vrea să-l vândă pe jucătorul adus de la UTA.

"Sunt tot felul de tatonări și de telefoane. Eu le-am spus tuturor că nu discutăm timp de doi ani despre Dennis Man. Şi aseară a jucat ca ceasul. Îmi pare rău că nu a reuşit să marcheze", a declarat Gigi Becali la Pro X.

2.200.000 €este cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

Dennis Man a venit la FCSB în septembrie 2016, de la UTA, pentru 400.000 de euro. Atacantul are 14 goluri în 59 de meciuri la echipa roș-albastră.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
indolentu
indolentu  •  30 Iulie 2018, 17:33
Postat de juliusmad pe 30 Iulie 2018, 16:52

incredibil, toate articolele despre Steaua au ajuns sa fie trollate de postaci :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cat de jalnic sa fii? :)))

tu vorbesti iuliusmol?da cind navaleati pe articolele altora mai ales la dinamo si rapid ce iera?v a venit rindu ba si o sa mai vina asa cum rideati de insolventi faliti samd baa nu uita ca si o roata patrata sau triunghiulara tot se intoarce

catalynn
catalynn  •  30 Iulie 2018, 17:21

Daca a jucat “ca ceasu’ “ si el l-a eclipsat pe Tanase la simulări banuiesc ca asta e de fapt planul tactic la FC fcsb: cat mai muIte căzături in preajma careului advers si poate o iesi ceva ....

bboy7
bboy7  •  30 Iulie 2018, 17:19
Postat de baruch pe 30 Iulie 2018, 16:57

in alta ordine, jucatorul de 18 ani pe care frf "il are in vedere", virgil postolachi de la psg, a dat golul decisiv pentru parizieni in meciul cu atletico madrid. da' nu-i nicio graba sa-l aducem la nationalele romaniei, lasati-l la francezi, ca saracii de ei au mai multa nevoie ca noi.

virgiliu postolachi este din Rep Moldova...dar vorbesc si eu asa ca opinia publica...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close