FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali renunță la FCSB! Schimbare majoră anunțată de patron

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 11:26

Negocierile dintre reprezentanții CSA și cei ai FCSB nu au avansat deloc în ultima vreme, iar Gigi Becali a anunțat la finalul meciului cu Viitorul că a înregistrat o nouă marcă la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

"Am fost la OSIM şi am înregistrat o nouă marcă! Am scris "Fotbal", sus, mare, iar dedesubt " Steaua", mai mic. Aşa că, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi "Fotbal Steaua", că fotbal facem!", a declarat patronul echipei la finalul meciului cu Viitorul, citat de Digisport.

În luna decembrie a anului trecut, Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii la nivelul ministerului care va analiza demersurile CSA Steaua în relația cu FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, și care va propune măsurile ce vor fi luate de MApN în vederea valorificării mărcii Steaua și a stadionului.

cum s-a ajuns aici?

În 2014, CSA a câștigat în instanță drepturile asupra siglei utilizate de echipa patronată de Gigi Becali și a înregistrat la OSIM denumirile "Steaua București" și "Steaua", astfel că echipa de fotbal și-a schimbat denumirea în Fotbal Club Steaua București - FCSB.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (226)
ray51
ray51  •  25 Aprilie 2016, 13:11

D-le Becali, nu te mai crampona de acest renume (brand) al Stelei. Cand e sa se aleaga praful, nu mai conteaza ce nume are societatea aceea. Noua (iubitorilor acestui sport) ne place jocul de fotbal adevarat, frumos, spectaculos, goluri multe, viteza, driblinguri. Ce faci cu incrancenarea asta, cu luptele acestea surde, cu declaratii belicoase, murdare si pacatoase. Noi (cei fara de arginti) iubim spectacolul de buna calitate, o carte buna, o muzica de si pentru suflet, o familie sanatoasa. Vedeti d-le Becali, aspiram la NORMAL. Oare puteti intelege?

valiro
valiro  •  25 Aprilie 2016, 07:56

Pe cateva forumuri ale suporterilor a aparut deja noua sigla : "http://postimg.org/image/eblybd7cn/" Ce parere aveti ?

chris_bu67
chris_bu67  •  25 Aprilie 2016, 06:38
Postat de magic7 pe 25 Aprilie 2016, 00:14

Sunt de acord cu observatia ta si as adauga inca un simptom evident: RESEMNAREA dinamovistilor ! Echipa lor nu le mai aduce nicio bucurie, nicio satisfactie. Doar esecurile Stelei mai au pret. Ei nu se mai afla in competitie cu Steaua de foarte mult timp ! S-au resemnat in aceasta privinta . Performantele Stelei nu mai pot fi egalate in timpul vietii lor. De aceea victimizeaza permanent: Steaua nu-i lasa, Becali fura, Becali premiaza, etc. E greu sa nu te resmnezi in cazul lor. Ganditi-va ce a fost in sufletul lor când vedeau echipe ca CFR, Otelul, Unirea Urziceni jucând in UCL, iar echipa lor nici in ziua de astazi n-a debutat in aceasta competitie ! Si visul asta s-a naruit ! O eventuala calificare nu ar mai fi o mare performanta !

Bucuria noastră se manifestă în tribune unde dominăm clar,iar prin asta dovedim atașamentul nostru față de club,deși am trecut printr-o perioadă foarte grea.De fapt la voi sunt marile probleme de frustrare,lipsă suporteri,lipsă palmares,nume,stadion,bază.Așa sunteți voi,în loc să vă curățați degetele alea mizerabile cu care arătați spre noi.Nu e frustrant să fii eliminat din cupă de Dinamo?Ba da,e tare frustrant!

Vezi toate comentariile (226)
Comentează