FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali s-a enervat! MM și Reghe au interzis la transferuri: "Ce aduc alții nu au valoare! Gata!"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2016 10:48

Gigi Becali a vorbit despre situația de la echipă și despre viitoarele transferuri, spunând că nu-i mai lasă pe Mihai Stoica și pe Laurențiu Reghecampf să mai aducă jucători.

"La fotbal se omogenizează echipa doar dacă ai valoare. Fără valoare, nu se omogeniează.

Sunt 2-3 jucători, pe care nu i-am adus eu. A adus Mihai Stoica vreo 3 jucători, care nu au valoare, fundașul stânga, mijlocașul dreapta și atacantul (n.r. Dan Popescu, Aganovici și Golubovici). M-am luat după el, dar nu mă mai iau după nimeni. Eu plătesc, eu cumpăr. De acum înainte, nu mă interesează. Nu mai ascult de Reghe sau MM. Da, mă mai consult cu ei, dar eu cumpăr.

S-a dovedit că tot ce am cumpărat după ce au spus alții nu a avut valoare", a spus Becali la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1818965661682626
Doru Simion  •  12 Decembrie 2016, 21:11

Bine Gigi nu au valoare jucatorii,dar Reghe ce mare valoare are ca antrenor?

agentul0007
agentul0007  •  12 Decembrie 2016, 15:18
Postat de conasu_boeru pe 12 Decembrie 2016, 12:48

Cum arbitrajul s-a ...apropiat mai mult de normalitate (și aseară Petrescu a greșit flagrant pentru fcsb , penalty clar și al doilea galben la Tamaș, ofside inexistent la D Niculae în poziție de a marca !), cum echipa fals lăudată se duce acolo unde îi este locul adică ...în jos ! In același timp echipele tocate de arbitraj până acum incep să acumuleze puncte !!!! Ca să vezi drăcie !

corect . fcsb are 6 , 7 puncte castigate de arbitrii nu de echipa . de cand a inceput campionatul astia numai asa au jucat adica prost , dar au castigat puncte datorita arbitrilor si fiindca alte echipe joaca mai prost ca ei . in concluzie de la an la an avem un campionat slab si tot scade valoarea .

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  12 Decembrie 2016, 13:00
Postat de arsenie_b pe 12 Decembrie 2016, 12:21

Reghe e deja la al doilea campionat consecutiv pierdut (ca nu isi mai inchipuie nimeni sanatos la cap ca o echipa care joaca in halul asta ca Steaua poate lua titlul). De ce nu iti bai demisia, Regepraf sau ***?? Afara!

Las' ca din playoff intra Medusa in actiune, jucatorii lui reghe o sa treaca pe langa adversari ca pe langa niste jaloane si jurnbalistii lu' peste au sa explice supr jucatori sunt cei de la fcsb. Doar ghinionul ca sunt romani o sa-i opreasca sa ajunga la Madrid, Barca sau Bayern.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează