FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali s-a înțeles cu CFR Cluj în privința arbitrilor străini + Ce spune de jocurile de culise din play-off

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 19:33

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre lupta din play-off și spune că exclude varianta ca celelalte echipe să comploteze împotriva formației sale, contrazicându-l pe directorul sportiv Mihai Stoica.

"Aranjamente nu vor fi în play-off. Cum nu vor mai fi echipe care să aibă dușmănii împotriva FCSB-ului. Poate doar Rotaru să aibă resentimente față de noi, dar Craiova se va bate pentru podium până în ultima etapă. Noi jucăm în ultima etapă cu Astra, iar CFR are cu Viitorul. Nu-mi fac probleme că nu se va juca pe bune. 

Nu-mi fac probleme de aranjamente, nici de arbitri. Mi-e doar frică de faptul că ei n-au bărbăție. Hațegan n-a văzut penalty-urile de la Dinamo - Craiova?! Le-a văzut, era la 3 metri! N-a avut bărbăție, i-a fost frică să le acorde. Bărbăția iese la iveală într-o fracțiune de secundă.

Ce să fie dacă nu iau titlul? Ce vrea Dumnezeu, eu nu am nicio treabă. Explozie nucleară era dacă nu intram în play-off, exploda globul pământesc dacă nu reușeam asta. Nu e niciun fel de problemă dacă nu luăm titlul. Eu, care nu știu să manageriez clubul și nu mă pricep la fotbal, îmi permit să spun că nu investesc bani din propriul buzunar", a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Totodată, finanțatorul stelist a vorbit din nou despre problema arbitrilor străini și spune că e de acord cu doleanța celor de la CFR Cluj, care doresc fluierași din străinătate, aparținând doar primelor 6 campioane ale Europei.

"Sunt 3-4 meciuri în care vrem arbitri străini. Burleanu ar trebui să slujească echipele de club. Prin ironiile lui vă dați seama ce mentalitate are. 

Sunt de acord cu ce au zis cei de la CFR Cluj, cu arbitri din Anglia, Franța Spania. Bine, de acord! Hai să ne ducem la Federație să spunem că vrem asta", a adăugat Becali.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (33)
mosvasile
mosvasile  •  01 Martie 2018, 08:58

Inseamna ca e foarte linistit!Are asigurate punctele din partea Viitorului si a Astrei, iar ale Craiovei in functie de rezultate si de sansele pe care le vor mai avea!Ce sa mai avem -noi astia carcotasii- cu nea GG?Investitorul investeste, cumpara cinstit titlul de campion si toata lumea va fi multumita!

564351217065972
Stefan Nica  •  01 Martie 2018, 06:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pedro_nr1
pedro_nr1  •  28 Februarie 2018, 23:45

Citez : "Eu, care nu știu să manageriez clubul și nu mă pricep la fotbal, îmi permit să spun că nu investesc bani din propriul buzunar" Hai c a dat ciobanul pe spate toti contestatarii )

Vezi toate comentariile (33)
Comentează