FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali s-a răzgândit » Renunță la Metaloglobus și vrea să cumpere un club din Liga 1: "Investesc 20 de milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 09:14

După ce a anunțat că o va cumpăra pe Metaloglobus, din Liga a 3-a, dacă pierde definitiv războiul cu Armata, Gigi Becali are acum alte planuri.

Becali a dezvăluit că sunt șanse să cumpere clubul Concordia Chiajna și că va discuta cu primarul Chiajnei despre posibilitatea de a cumpăra clubul de pe locul 12 din Liga 1.

"Luni mă întâlnesc cu primarul de la Chiajna. M-a sunat să ne vedem, că îmi dă echipa. Dacă se întâmplă ceva, am direct formaţie în prima ligă. Dacă e să pierd procesul, investesc 20 de milioane la Concordia și iau titlul din primul an.

Toţi jucătorii îi transfer acolo și o să vină sub formă de împrumut la Steaua. Totul legal, nu e nici evaziune fiscală, nici nimic", a spus Becali la TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV Noi detalii despre cum au decurs negocierile dintre Becali și Armată: "Toți jucătorii mei, voi fi concesionați echipei"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
cris4co
cris4co  •  07 Ianuarie 2017, 22:14

S-o cumpere pe Chiajna...abia astept! Numai ca partea asta de capitala e prea SELECTA pentru ciobanit! Aici nu gasiti golani si derbedei! Aici se munceste nu se fura...

sexilian
sexilian  •  07 Ianuarie 2017, 20:02

stiu *** ieftin,te bagi gheghe,iti vine MANUSA......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistdemic01
stelistdemic01  •  07 Ianuarie 2017, 17:36

exact, sa ramana echipele securistilor si militienilor...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează