FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali schimbă strategia! » Nu aduce atacant la Steaua nici în vară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 13:30

Gigi Becali a cumpărat cei mai buni jucători din România, plătind sume foarte mari pe Tănase, Chipciu, Costea sau Chiricheş.

Acum însă, va schimba strategia. Nu vrea să mai aducă jucători la echipă şi închide porţile pentru transferuri şi în perioada de vară. Patronul Stelei a spus că nu va transfera nici un atacant la echipă, chiar dacă oamenii de fotbal susţin că "roş-albaştrii" au nevoie de întăriri pe acest post.

"Nu dau nici un ban pentru un atacant. Trebuie să dau peste 5 milioane dacă vreau să vină un atacant valoros şi nu o voi face. De acum vreau sa iau bani doar, să vină bani din Liga Campionilor, de peste tot", a spus Becali la DigiSport.

Finanţatorul Stelei speră să ia 15 milioane pentru transferul lui Vlad Chiricheş. Pînă acum, agentul Ioan Becali spune că 7 milioane de euro a fost cea mai mare ofertă pentru fundaşul stelist. Fostul impresar a explicat aici de ce nu s-a transferat Chiricheş.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
gipanaul
gipanaul  •  20 Februarie 2013, 19:36

E normal sa nu mai aduca alt atacant pana in vara. Cine-i garanteaza lui ca pana aunci nu-l ascund astia...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  20 Februarie 2013, 18:20

"Nu dau nici un ban pentru un atacant. Trebuie să dau peste 5 milioane dacă vreau să vină un atacant valoros şi nu o voi face. De acum vreau sa iau bani doar, să vină bani din Liga Campionilor, de peste tot". Ce dovadă mai clară vreți că steaua nu va anunge niciodată nicăieri cu cioflingarul la conducere ? A folosit echipa doar ca să spele bani, dar n-a dat doi bani pe onoarea și tradiția ei. A ”achizitionat” mereu firimiturile aruncate de alții, sau amatori celebri. Păcat de adevărații suporteri ai echipei care sunt duși de nas de atâta timp.

armataultra1997
armataultra1997  •  20 Februarie 2013, 17:37

Macar nu mai promite aiurea, ca oricum niciodata nu s-a tinut de cuvant.Un laudaros si atat.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează