FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Becali se implică în problemele de la Dinamo: "Un singur antrenor poate să schimbe fața echipei, ascultați-mă pe mine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 12:20

George Becali, finanțatorul Stelei, a vorbit despre problemele de la Dinamo și e de părere că fără o infuzie masivă de capital echipa din "Ștefan cel Mare" nu are cum să mai facă performanță în fotbalul românesc.

"Nu e treaba mea ce se întâmplă la Dinamo, dar ce să facă Andone? Ce să facă Mutu? Credeți că Dinamo poate juca doar cu numele? Te poți numi Dinamo, Real sau Barcelona, dar înțelegeți că fără bani nu se poate face nimic. Nu joacă marca!

Poate să vină Mutu cu toți antrenorii mari, cu cine vrea el, dar degeaba îi aduce, fără bani nu se poate face performanță. 

Dacă nu-i dai bani lui Andone, n-are ce să facă. Dacă 3.000 euro îi dai, de 3.000 face. I-ai vândut pe Lazăr, pe Rotariu, pe cei mai buni. Cum să faci performanță așa?

Știți ce antrenor poate să schimbe fața lui Dinamo? Euro, așa îl cheamă, ascultați-mă pe mine. Degeaba se întoarce Badea dacă nu vine cu antrenorul «Cinci milioane euro»", a spus Becali, la TV Digi Sport.

"Botoșaniul joacă fotbal, tată, Dinamo va pierde și cu Botoșani, vă spun eu" Gigi Becali, despre viitorul meci din campionat al lui Dinamo 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
zecs93
zecs93  •  15 Februarie 2017, 19:04

Miliardele lui becali au fost batute de euroii si pesosi lui Negoita !!!

mmvv80
mmvv80  •  15 Februarie 2017, 13:39

Vocea pacatosului adevar graieste. el de ce a vandut 3 echipe in 5 ani ? apoi ia bataie cu aproape 7-0 acasa de la rezervele lu City

zoly_85
zoly_85  •  15 Februarie 2017, 13:35
Postat de Dragos Bargaoanu pe 15 Februarie 2017, 13:29

De ce crede creatura asta că ar trebui să-l asculte cineva?!Negoiță i-a dat "3000 de euro" şi Andone l-a ars pe Gheorghe de 1.000.000 euro!A bătut Ando la el pe unde l-a prins!Şi bătăi d'alea, de om gospodar!

Si tot la 10 puncte este dinamo, voi va limitati la un meci, un campionat are 36 de meciuri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează