FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ 2 APRILIE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Becali se teme de meciul cu Dinamo şi-l atacă pe Contra: "Nu mai merge aşa!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 12:32

Steaua și Dinamo se vor duela duminică, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre duelul cu marea rivală şi a spus că se teme de duritatea jucătorilor lui Cosmin Contra.

"Dacă ne uităm la valoare, ar trebui să îi batem. Dar mi-e frică de un singur lucru, de agresivitatea jucătorilor lui Dinamo. Zicea bine Gigi Mulţescu.

Contra le cere jucătorilor să bage "materiale, materiale", dar fotbalul nu mai e ca pe vremuri. Atunci se băgau alunecări, se rupeau glezne şi se călcau jucătorii pe cap. După meci, se duceau jucătorii la doctor cu fracturi.

Nu mai merge aşa. Mie nu-mi place cu agresivitate şi le-am spus şi jucătorilor mei. Arbitrul trebuie să intervină, să oprească jocul şi să dea galben. De aia îmi place mie de Tudor.

Că el fluieră imediat şi dă galben. E bine că jucătorilor lui Dinamo li se cere agresivitate din partea lui Contra. Dar fotbalistiscă, nu fizică", a spus Becali la TV Sport ro.

Citeşte şi: Ultima zi cu "Steaua" » Anunţ-şoc făcut de Becali: "De mâine e gata" » Anunț IMPORTANT despre palmaresul echipei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
vasy86le
vasy86le  •  30 Martie 2017, 09:19

Ce intelege si asta din agresivitate.. agresivitate nu inseamna picioare rupte si faulturi multe.

251809008486653
Ghita Ghee  •  29 Martie 2017, 23:51

Un ***. Doar voi de la jsp ii cantati in struna si.l ridicati in slavi....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  29 Martie 2017, 18:54

Lacatus a distrus cariera lui Ardeleanu, iar Gardos pe cea a lui Bacila. Jucatorii de la fcsb+steaua au fost si sunt cei mai agresivi, au distrus cariere, au rupt picioare, iar satana din pipera da declaratii de genul si ne uimeste cu demagogia sa demna de premiul Oscar! Ptiu pieri drace!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează