FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BOTOȘANI 0-0

Becali și Reghe au pus tunurile pe un fotbalist stelist: "Nu am văzut jucător atât de slab!" » Edi Iordănescu, o variantă pentru Steaua?

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 22:34

Gigi Becali a fost foarte nemulțumit de evoluția lui Alexandru Tudorie în meciul cu FC Botoșani (0-0) și susține că Steaua are un om în minus în momentul în care atacantul de 21 de ani este în teren.

"Când joacă Steaua, se joacă numai la o poartă. Noi evoluăm cu un om în minus pentru că suntem obligați să jucăm cu Tudorie. Jucător atât de slab nu am văzut", a declarat Becali la finalul meciului cu moldovenii.

"Randamentul lui Tudorie este foarte slab în momentul de față și nu înțeleg de ce, ar trebui să aibă o reacție mult mai bună decât cea pe care a avut-o. Beneficiază de încrederea noastră"Laurențiu Reghecampf

IORDĂNESCU JR LA STEAUA?

După ce Edi Iordănescu și-a dat demisia de la ȚSKA Sofia (Detalii AICI), patronul Stelei susține că l-ar aduce la club pe tehnician, însă nu știe în ce calitate.

"El este din familie de steliști, poate să ajungă la Steaua oricând, și mâine. Dar ca ce? Vorbim cu Burleanu și dacă ne dă voie cu doi antrenori, îl aducem și pe el", a concluzionat ironic conducătorul roș-albaștrilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
polistul68
polistul68  •  28 Noiembrie 2016, 11:07

Pai nu au spus ei, ca o sa valoreze 100 mil ? Nu se laudau Reghe si MM asa ?

1151905004888084
Radu Ctin  •  28 Noiembrie 2016, 10:59

STEAUA nu are ANTRENOR>

werder_fan
werder_fan  •  28 Noiembrie 2016, 09:04

Bine ca Reghe il foloseste pe Tudorie si Man nu joaca 2 min, nici macar pe banca in caz ca Tudorie nu da randament. Bine Reghe, ai gandit-o bine pe asta, baiatul stia ca indiferent cum joaca termina pe teren pt ca nu era nimeni pebanca care sa-l inlocuiasca. Singurul U21 era Simion, care ii prima oara in lot sezonul acesta. Man la 18 ani nici macar in lot desi ii trebuie minute ca sa creasca si sa prinda incredere iar mumia de Tudorie titular desi la varsta lui nu are viteza, tehnica, dorinta de afirma, pozitionare in teren etc. LORD BENDTNER mic copil pe langa tudorie

Vezi toate comentariile (34)
Comentează