FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali trece peste Borcea ca să-l ia pe Torje:" Tratez transferul doar cu Badea şi cu Săvulescu"

Gigi Becali e hotărît să încheie campania de achiziţii a Stelei chiar cu dinamovistul Torje
Gigi Becali e hotărît să încheie campania de achiziţii a Stelei chiar cu dinamovistul Torje

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 21:02

Gigi Becali insistă în continuare pentru transferul lui Gabriel Torje de la Dinamo. Deşi Borcea exclude total varianta, patronul Stelei a găsit soluţia să aducă vedeta din Ştefan cel Mare în curtea Stelei: va trata doar cu Badea şi Săvulescu.

"Oferta mea e valabilă, dacă vor Badea şi Săvulescu eu îl iau pe Torje de la ei, chiar dacă finul nu vrea.  Cristi mi-a zis că nu se pune problema să mi-l dea, pe nici o sumă, oricît de mare. Dar eu negociez cu Badea şi cu Săvulescu, dacă mă înţeleg cu ei, îl iau, a anunţat Becali la GSP TV.

Becali a dezvăluit problemele care sînt între acţionarii de la Dinamo: "Finul i-a dat banii pe actiuni lui Walter, 800 de mii de euro, dar acum trebuia să ia şi el de la Badea şi de la Săvulescu. Dacă cei doi nu i-au dat, el d'aia s-a supărat. Eu chiar i-am şi zis lui Cristi: Cum mă l-aţi adus pe Săvulescu să facă management, tu pînă acum ce făceai?", a spus Becali la GSP TV.

Patronul Stelei a lămurit şi situaţia transferurilor lui Goga şi Bourceanu de la Timişoara:" Pe Goga vor un milion plus TVA, nu-l iau în aceste condiţii. Iar pe Bourceanu am oferit 600 de mii plus TVA, iar ei vor 700 de mii. Sînt şanse mari să ne înţelegem", a încheiat Becali la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
tripp
tripp  •  27 Iunie 2011, 21:56

hehehehe....

ska_p2011
ska_p2011  •  27 Iunie 2011, 21:50

mai bn sa plece afara ca daca ajunge la cioban,e ca si cum si-ar incheia cariera.........

dinamir
dinamir  •  27 Iunie 2011, 20:49

jiji are glume in program ca de obicei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează