FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali, vizită-fulger în cantonamentul Stelei » Declarații dure făcute de patronul roș-albaștrilor: "La hotel mai găsești câte o votcă și mai trece câte o femeie! Acum am pus gard armăsarilor"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 15:29

Gigi Becali a revenit aseară în România din Rusia, iar astăzi a mers în cantonamentul Stelei pentru a discuta cu jucătorii.

Patronul Stelei a discutat cu toți cei prezenți, dar și individual, cu fiecare jucător, și a petrecut aproape două ore în cantonament, potrivit TV Sport ro.

Becali a lăsat să se înțeleagă că jucătorii și staff-ul ar fi consumat alcool și că ar fi fost și femei prezente în cantonament.

"Le-am spus jucătorilor că pot fi două cauze: indisciplina sau pregătirea. Am înțeles că pregătirea a fost bună, deci e vorba de indisciplină. Știu ce s-a întâmplat. Am aflat de niște cazuri, 2-3, izolate.

Acum ne-am mutat cantonamentul de la hotel. Știți și voi ce se mai face în hotel. În minibar mai găsești câte o sticluță de votcă sau mai trece câte o femeie prin față și n-ai ce face. Acum, armăsarii au gard și nu mai pot să iasă. Ne-am mutat la Berceni", a declarat Gigi Becali.

  • Steaua - ASA Tg. Mureș se joacă de la ora 20:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (29)
bakunin
bakunin  •  05 Martie 2017, 00:09
Postat de zizu pe 04 Martie 2017, 20:49

sunt singurii care stiu sa scrie,voi *** habar nu aveti

*** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  04 Martie 2017, 23:44
Postat de patraulea2015 pe 04 Martie 2017, 21:47

Sunte-ti penibili,ori aveti vreun soft destept,ceea ce nu cred,ori aveti angajati aflati la locul nepotrivit.Pai cum sterge-ti tot ce nu va place,***?

Nu cred ca au soft, altfel stergeau si greselile tale... Cred ca sunt oameni, doar asa se explica cum lasa sa treaca asemenea erori.

patraulea2015
patraulea2015  •  04 Martie 2017, 21:47
Postat de patraulea2015 pe 04 Martie 2017, 20:24

Bai Frate,au intrat ***-n somaj?ca vad numai comentariile insolventilor("***")!!!

Sunte-ti penibili,ori aveti vreun soft destept,ceea ce nu cred,ori aveti angajati aflati la locul nepotrivit.Pai cum sterge-ti tot ce nu va place,***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează