FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali vrea marcaj strîns la cel mai periculos rapidist în derby: ”Blocaţi-l pe Herea!”

Herea ar fi principalul pericol la poarta Stelei în derby
Herea ar fi principalul pericol la poarta Stelei în derby

Articol de - Publicat miercuri, 19 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 septembrie 2012 21:01

Gigi îi face tactica lui Reghe pentru derby-ul cu Rapid: marcaj strict la rapidistul pe care-l consideră cel mai periculos.

Ovidiu Herea mai dă goluri doar din penalty-uri, dar şi aşa tot îi sperie pe stelişti. Becali a vrut să-l transfere de cîteva ori pînă acum, n-a reuşit, dar rămîne un fan al mijlocaşului ofensiv de la Rapid. Gigi l-a atenţionat pe Reghecampf să-l blocheze cu atenţie pe Ovidiu în derby-ul de lunea viitoare: "Herea e, în afară de Sînmărtean, singurul decar din fotbalul românesc. Poate să dezechilibreze adversarul, are valoare!".

Rapidistul îi va avea adversari direcţi în partida de pe Naţional Arena pe Bourceanu şi pe Pintilii, doi dintre cei mai agresivi mijlocaşi din fotbalul românesc. Speranţa lui Becali se leagă de problemele medicale ale lui Ovidiu: "Herea n-a avut continuitate din pricina accidentărilor, el a jucat cîte o săptămînă şi apoi a stat cîte două".

3 meciuri are Herea în acest sezon din Liga 1 şi a marcat două goluri, ambele din penalty-uri, contra Bistriţei, la 3-1 pentru Rapid

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Tănase e OK
Steaua a avut emoţii că-l va pierde pe Cristi Tănase pentru mai mult timp. Mijlocaşul a ieşit accidentat la Iaşi, cu probleme musculare, dar analizele au relevat faptul că el n-are nici o leziune, cum s-au temut roş-albaştrii. Tănase va face deplasarea la Stuttgart, deşi probabil că nu va juca în Germania, pentru a nu risca o ruptură musculară.

Balint nu-i vede bine
Euforia steliştilor, alimentată de startul bun de sezon, se poate transforma într-un dezastru! Aşa crede Gabi Balint, fostul atacant al "militarilor" de la sfîrşitul anilor '80: "E de văzut cum vor reacţiona după ce vor pierde un meci, adică în momente dificile. Situaţia s-ar putea schimba în rău atunci, fiindcă acolo nu există răbdare, s-a demonstrat că aşa e".

Labbadia laudă Steaua
Antrenorul principal al celor de la Stuttgart, Bruno Labbadia, a vorbit în termeni laudativi despre trupa lui Reghecampf: "Steaua e o echipă care a fost mereu în Europa în ultimii ani, asta înseamnă multe. În plus, acum cîştigă mereu în propriul ei campionat, e pe primul loc, are omogenitate, ne va aştepta un meci foarte greu", a declarat tehnicianul lui VfB. Stuttgart are un singur punct în clasament după 3 etape în Bundesliga.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
supereduardo10
supereduardo10  •  19 Septembrie 2012, 12:20

De zece ani o fura ..mare echpa steluta asta, cred ca nici anul asta nu vor sparge traditia mai ales daca joaca tanase :)) Blocatil voi pe herea ca mai avem un Pancu sau Texeira

r__b
r__b  •  19 Septembrie 2012, 10:43
Postat de snoopmind pe 19 Septembrie 2012, 10:35

dar pentru Rapid de ce nu dati sfaturi? pisase-ar toata tara pe voi

Nu este nevoie , Neluțu primește sfaturi direct de la Doamne Doamne ! :))))

snoopmind
snoopmind  •  19 Septembrie 2012, 10:35

dar pentru Rapid de ce nu dati sfaturi? pisase-ar toata tara pe voi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează