FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - CFR CLUJ, AZI, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali vs Paszkany » Clujenii au mai multe trofee, roş-albaştrii domină categoric la meciurile directe

steaua_cfr
steaua_cfr

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2010 00:00

Gigi Becali este patronul Stelei din februarie 2002, iar CFR Cluj a promovat în prima ligă în sezonul 2004-2005, sub patronatul lui Arpad Paszkany.

 

Echipa clujeană domină formaţia din Ghencea de cînd cele două echipe se lupta în Liga 1. Ardelenii au reuşit în doar trei ani să cucerească şapte trofee, pe cînd Steaua a reuşit să cîştige doar două titluri de campioană şi o Supercupă de cînd Gigi Becali este patronul echipei.

Chiar dacă vitrina clujenilor a fost îmbogăţită, iar Steaua a cîştigat ultimul trofeu în 2006, la meciurile directe, echipa din Ghencea domină categoric. În cele 12 partide jucate de cele două în ultimii şase ani, echipa lui Paszkany a obţinut o singură victorie în faţa roş-albaştrilor.

Palmares Steaua 2002-2010:

2 titluri: 2004-2005, 2005-2006
1 Supercupă: 2005-2006

Palmares CFR Cluj 2004-2010:

2 titluri: 2007-2008, 2009-2010
3 Cupe ale României: 2007-2008, 2008-2009, 2009-2010
2 Supercupe: 2009, 2010

Meciuri directe: Steaua 6 victorii, 5 egaluri, CFR Cluj 1 victorie

În competiţiile europene, Steaua este din nou în avantaj. În sezonul 2005-2006, roş-albaştrii au fost aproape de a juca finala Cupei UEFA, fiind eliminaţi de Middlesbrough în semi-finale. În plus, echipa din Ghencea are trei participări în Liga Campionilor, pe cînd CFR-ul a fost prezentă în competiţie de două ori.

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (20)
ecriss
ecriss  •  28 Noiembrie 2010, 18:26

Voi in general nu sunteti sanantosi la cap... voi vedeti numai conspiratii... steoaya - CFR Cluj 0-2

star01
star01  •  28 Noiembrie 2010, 18:24

cat despre"TEMA ARTICOLULUI"...E O MARE DIFERENTA...JIJI S-A LUAT DE "PIRATUL CHIOR" BASE(si a fost la "carcera")...ARPI L-A "SUBVENTIONAT" ,NU NUMAI PE PIRAT, CI TOATA CIUMA PORTOCALIE,SI...A CASTIGAT!!!

star01
star01  •  28 Noiembrie 2010, 18:20

numai sa nu se supere si ceilalti din atac!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează