FOTBAL  »  LIGA 1  »  PROBLEME PENTRU LEVY

Beitar vrea să ia pielea de pe Ronny Levy: îi cere daune de 350.000 de euro

Cotidianul Maariv a ilustrat materialul despre litigiul dintre Ronny Levy şi Beitar Ierusalim cu o poză din cantonamentul Stelei
Cotidianul Maariv a ilustrat materialul despre litigiul dintre Ronny Levy şi Beitar Ierusalim cu o poză din cantonamentul Stelei

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 12:20

Lucrurile păreau lămurite între Ronny Levy şi fostul său club, Beitar Ierusalim, chiar dacă imediat după ce antrenorul a semnat cu Steaua, gruparea miliardarului Gaydamak solicita 100.000 de euro despăgubiri. A fost o linişte aparentă pentru că, astăzi, Beitar a depus la Tribunalul de Litigii al Federaţiei Israeliene de Fotbal un memoriu prin care cere daune de două milioane de shekel, adică peste 350.000 de euro!

Apărarea lui Levy este convinsă în continuare că nu vor fi probleme, dar jurnaliştii de la Maariv susţin că această siguranţă se bazează doar pe acordul verbal primit de la patronul, Arkadi Gaidamak. Iar acţiunea clubului nu putea fi începută fără ca acesta să ştie, astfel că ar putea apărea probleme pentru Levy.

Încă din momentul în care l-a instalat antrenor la Steaua, Gigi Becali a afirmat că el nu are nici o legătură cu acest eventual litigiu. "A spus că e problema lui cu Beitar şi pe noi nu ne interesează", a afirmat patronul roş-albaştrilor.

CITEŞTE AICI cum pregăteşte Levy Steaua pentru noul campionat.

Levy, 44 de ani, a mai antrenat în România pe Unirea Urziceni, o jumătate de an, cu care s-a clasat pe locul secund. În cariera de antrenor, fostul internaţional israelian a obţinut trei titluri cu Maccabi Haifa.

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (3)
puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  28 Iunie 2011, 14:27

Asta-i un banc cu Itzik si cu Strul..............

denethorh
denethorh  •  28 Iunie 2011, 13:19

Ovreii ,tot ovrei.Daca nu curge,poate pica.(auzi , popor ales...)

godot
godot  •  28 Iunie 2011, 12:41

GSP - ziar antisemit! Sariti, lume, ca "Romania a ucis, a ucis, a ucis!" si acum - vai!- face bancuri cu evrei, chipurile inteligente " sa ia pielea de pe el". Pielea i-a fost luata de mult, asta se stie, e doar un atac la adresa poporului ales. Rusine, GSP, ziar antijid antisemit!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează