FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Beljici trebuie să-şi achite cazarea! :O

Nikola Beljici
Nikola Beljici

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Nicolae Manea crede că sîrbul Nikola Beljici (26 de ani) ar fi trebuit să rămînă în Giuleşti: "Eu l-am văzut în amicalul cu ASC Berceni şi mi-a plăcut, dar banii nu îi dau eu. Gîndirea domnului Copos a fost că Varga e mai bun ca Beljici. Dar eu spun că ar fi fost bine dacă i-am fi luat pe amîndoi".

Mijlocaşul dreapta s-a antrenat 4 zile cu rapidiştii, dar a plecat după ce Copos a refuzat să plătească 50.000 de euro celor de la OFK Belgrad. Patronul îi cere acum sîrbului să-şi plătească cazarea de la hotelul Crowne Plaza!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  21 Ianuarie 2010, 14:19

m-am saturat de foaia asta de maculatura care isi zice ziar.....sunteti un fel de can-can fara poze cu fete,HUOOOOOOO!!!!!!!!

 •  21 Ianuarie 2010, 12:12

Domnu' ziarist, cate clase primare aveti de toate? Eu stiu ca scrieti in graba, pe repede inainte, da' daca ati fi citit macar si in "Z" textul inainte sa-i dati drumul, ati fi observat ca "să-şi plătească_cazarea" suna cum nu se poate mai parfumat. Poate ati ajuns la un nivel profesional la care limba in care scrieti si corectitudinea ei trece pe planuri secundare, dar scriind urat e ca si cum ati da o stire falsa. Sau mi-e teama ca pana la "ve-ti juca_cum a-ti juca

 •  21 Ianuarie 2010, 12:01

In replica, Nikola Beljici ii cere romanului sa-i plateasca salariu pentru cele patru zile petrecute in Romania, timp in care a muncit la intretinerea imaginii de "om de fotbal" a patronului sus-amintit. Sarbul a mai precizat ca in cazul in care nu se gaseste o solutie de plata a indemnizatiei pentru cele patru zile de munca in Romania (adica daca nici conventia civila nu este acceptata), va apela la instantele interntationale specializate in dreptul muncii. Vom reveni cu detalii din t

Vezi toate comentariile (8)
Comentează