FOTBAL  »  Superliga  »   VIITORUL - ASTRA 1-3

Belodedici l-a criticat în Serbia, Găman s-a supărat: "A fost răutăcios!"

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2016 00:00

Valerică Găman îi răspunde lui Miodrag Belodedici, cel care l-a criticat pe fundaș în presa din Serbia, după ce a primit o ofertă de la Steaua Roșie Belgrad.

- Valerică ai reușit un gol într-o nouă victorie pentru Astra!
- Mă bucur că mi-am ajutat echipa, cred că a fost un moment delicat înainte de execuția penalty-ului și trebuia neapărat să marchez! Mă bucur că am făcut-o și mă bucur și mai mult pentru această victorie. Am luat cele trei puncte și asta contează foarte mult. Acum așteptăm meciul cu Steaua, un meci decisiv pentru acest final de sezon.

- Steliștii se așteptau ca Viitorul să vă pună mai multe probleme.
- Am avut un meci greu la Ovidiu, dar a fost important că noi am marcat repede! Probabil că s-au demoralizat după primirea golului, dar au continuat să joace fotbal. Se vede că sunt lipsiți de experiență, dar pe viitor cred că vor deveni o echipă bună. E de apreciat ce se întâmplă aici.

"În unele condiții rămân și la Astra"

- Gazeta Sporturilor a scris despre un interes al celor de la Steaua Roşie Belgrad pentru tine!
- Din vară! O să vorbim atunci din vară! Deocamdată mă concentrez pe ultimele etape, asta e cel mai important pentru mine acum.

- Decizia de a pleca o vei lua în funcție de șansa de a juca în Champions League?
- Nu știu... Vom vedea ce se va întâmpla, dar niciodată să nu spui niciodată. Astra este echipa la care am jucat în ultimii cinci ani și această formație va rămâne în sufletul meu! Despre transfer? Orice e posibil!

"Nu vorbesc momentan de oferte"

- Iei în calcul și varianta de a rămâne la Astra?
- Bineînțeles, cum să nu? Dacă o să fie o stabilitate financiară și se va dori să fie performanță voi rămâne! E un club frumos, un grup frumos de care îmi va fi greu să mă despart. V-am zis, vom vedea peste câteva luni ce o să fie.

- E o motivație în plus pentru tine când auzi de astfel de oferte?
- Probabil că sunt adevărate aceste oferte, dar eu i-am transmis agentului meu că vreau să nu mă mai sune în perioada următoare. Nu vreau să vorbesc până nu se termină campionatul! Vreau să mă concentrez pe ce am de făcut la Astra și atât!

- Miodrag Belodedici te-a criticat în presa din Serbia...
- Eu îl respect foarte mult pe domnul Belodedici. A fost un idol pentru mine și este în continuare, dar din punctul meu de vedere dânsul a fost răutăcios prin aceste declarații și nu era deloc cazul să spună astfel de lucruri despre mine.

"Cred că Găman nu este un jucător care se poate remarca în Europa. Astra a jucat în Europa League, iar Găman nu a dovedit aproape nimic. Chiar dacă Steaua Roşie nu străluceşte în apărare, nu cred că Găman poate îmbunătăţi acest compartiment. Este un jucător înalt, bun la jocul aerian, dar are o tehnică slabă"
Miodrag Belodedici, pentru mondo.rs

300.000 €este salariul pe care sârbii de la Steaua Roșie sunt gata să i-l ofere lui Valerică Găman, dublu decât câștigă fundașul la Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Aprilie 2016, 09:20

A fost cat se poate de pertinent. Dar pe cat sunteti de non-valori, pe atat de mari ifose aveti. Acceptati adevarul si puneti osul la munca. Creierul nu se pune, pentru ca-i un material la mare cautare prin Liga I.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close