FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Benone Lazăr: „Se vede mîna de antrenor a lui Ionuţ Badea”

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2010 00:00

Patronul Benone Lazăr se felicită pentru aducerea antrenroului Ionuţ Badea, de la FC Argeş. „Aducerea antrenorului Ionuţ Badea la Curtea de Argeş se dovedeşte a fi o mutare cîştigătoare pentru echipa noastră. Acum jucăm foarte bine, cu pase din prima, devieri, pressing şi toate cele, joc pe care în tur nu l-am văzut la formaţia noastră, deşi aveam acelaşi lot ca şi acum cu numai trei excepţii. Acum se vede de la o poştă mîna de antrenor a lui Ionuţ Badea”, a comentat Lazăr.

Antrenorul Ionuţ Badea s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale din amicalul cu CSm Rm. Vîlcea, scor 5-0, ultimul test înainte de startul returului. „A fost un joc bun pentru echipa noastră, dar în repriza a doua, CSM Rm. Vîlcea a rulat tot lotul de jucători tineri şi chiar foarte tineri, iar pentru noi a fost ultimul meci înainte de startul returului de campionat”, a spus Ionuţ Badea. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  14 Februarie 2010, 20:13

parca vad ca o sa retrogradeze international:)) sa vezi dup-aia ce solutie buna e badea:))

 •  14 Februarie 2010, 19:01

Eu inca din vara am spus ca Ionut Badea ar fi o solutie foarte buna pentru Dinamo. Cat a fost antrenor la Pitesti, Argesul a jucat combinativ, un joc placut ochilui. Sunt convins ca si International in retur va fi o surpriza placuta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează