FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bergodi: "Concediul a fost scurt, dar m-am gîndit mult la problemele echipei"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2009 00:00

Cristiano Bergodi, noul antrenor al Stelei, spune că a avut timp în scurta sa vacanţă să se gîndească la problemele echipei.
Vezi ce a declarat Cristiano Bergodi  (video)

"Concediul meu a fost scurt, prea scurt, dar m-am gîndit mult la problemele echipei. Azi voi vorbi cu Gigi Becali, vom discuta şi de transferuri. Sînt cîţiva jucători care pot să vină.

Nu avem prea mult timp, dar este suficient. Cu Ujpest e un meci de fotbal, nu mi-e frică. Tratăm meciul cu maximă seriozitate. În 20 de zile avem timp să ne pregătim pentru această partidă", a spus Cristiano Bergodi la sosirea în ţară.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
ronaldo666
ronaldo666  •  25 Iunie 2009, 16:12

a fost andone cu famagusta sh nu conteaza asta pt k famagusta anu asta a facut furori in clva mai amintiti

 •  25 Iunie 2009, 12:56

Frate romanii tot pesimisti sunt ori sunt rau voitori,pentru ca vad msg. foarte ciudate:Bergodi nu mai vine(ziaristi de doi lei),Bergodi era la CFR cu Famagusta(era Andone),vom avea probleme cu ungurii pt. ca Bergodi este nou la echipa(Ienei care acum doua zile spunea ca nu mai vine deloc,acum a intors placa doar sa fie iar Toma necredinciosul)....etc. Alo!!!!!! lume buna lasati omul sa inceapa treaba si vedem ce poate dupa primele rezultate!!!!cred ca este mai bun ca Pandi,Laca,Hagi sau Munt.!

 •  25 Iunie 2009, 12:45

cand a pierdut cu famagusta cfr a fost Andone

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close