FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Bergodi: "Dubarbier e cel mai bun de la CFR. Merită să ajungă în Serie A"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 decembrie 2008 00:00

Într-un interviu acordat unui post de radio italian, fostul tehnician al CFR-ului, Cristiano Bergodi, îl laudă pe atacantul campioanei, despre care spune că este cel mai valoros jucător din echipa lui Maurizio Trombetta.

"A venit anul trecut la Cluj de la o echipă din Argentina, a luat titlul cu CFR şi anul acesta s-a descurcat bine în Champions League. Împotriva Romei, pe Olimpico, toată lumea l-a remarcat pe Culio pentru dubla reuşită, dar Dubarbier a fost şi el printre cei mai buni. E gata să vină în Italia.

E unul dintre cei mai interesanţi jucători din campionatul României şi, cu siguranţă, cel mai bun de la CFR. E agil, are o tehnică bună şi face bine faza defensivă deşi este o extremă adevărată" a comentat Bergodi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  31 Decembrie 2008, 20:15

Bergodi a fost cel mai bun antrenor al CFR-ului. Ar fi superb sa revina.

 •  31 Decembrie 2008, 16:21

Excelentza,chiar daca gsp, are unele minusuri,cred ca tine de conexiunea ta de internet faptul ca "2.Siteul merge foarte greu,cand dai sa citesti sau sa vezi un video dureaza un veac pana se incarca" in rest..s-auzim de bine

 •  31 Decembrie 2008, 15:37

nici acum nu imi dau seama...dc naiba il mediatizati atat pe dubarbier?..nu ii nu stiu ce jucator..e doar un jucator obisnuit.Nu este de valoare pentru inter,roma,milan sau juventus..poate catania:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează