FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA. Cristiano Bergodi nu mai ajunge în cantonamentul Craiovei! Ratează meciul cu Sepsi?! + cine arbitrează meciul din Europa League

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2020 15:28 / Actualizat duminica, 16 august 2020 17:49

Cristiano Bergodi, antrenorului Craiovei, e „la izolare”, după ce a testat pozitiv la COVID-19, iar prezența lui la Sfântu Gheorghe depinde de cum va evolua starea de sănătate. Directorul sportiv Ovidiu Costeșin a dat asigurări doar pentru meciul cu Lokomotive Tbilisi, programat pe 27 august.

Oltenii debutează sîmbătă în noua ediție de campionat, la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi. Dar prezența lui Cristiano Bergodi pe bancă este incertă. Tehnicianul italian a testat pozitiv la COVID-19, imediat după „șocul" cu CFR (1-3), iar pe 5 august a fost internat în spital. Acum o săptămână, președintele Sorin Cârțu anunța că „Bergodi e bine. Se preconizează ca în 2-3 zile să-i dea drumul. Are o pneumonie mică. Nu pleacă cu băieții miercuri, în cantonamentul din Austria, dar e posibil să facă deplasarea joi sau vineri". N-a ajuns! Iar din informațiile Gazetei Sporturilor, Cristiano nici nu va mai face deplasarea în Tirol.

Directorul sportiv Ovidiu Costeșin anunțase deunăzi că italianul „aşteaptă să treacă perioada de izolare şi apoi se va alătura antrenamentelor". Însă asigurări a dat doar că „va fi pe bancă la meciul cu Tbilisi". Adică pe 27 august.

Meciul cu Sepsi? „Totul depinde de cum va evolua starea lui de sănătate", au precizat surse din anturajul clubului, pentru Gazetă. 

Îi fluieră un „no name" sârb

Meciul Craiovei de la Tbilisi, din primul tur preliminar al Ligii Europa, a fost încredințat de UEFA unei brigăzi din Serbia. Miloš Djordjici va fi la centru, iar de la margini îl vor ajuta Jovan Grujici și Nikola Djorovici. Djordjici are 33 de ani și este arbitru FIFA abia din ianuarie 2019! În campionatul Serbiei, sezonul trecut a arătat 76 de "galbene" și a eliminat 4 jucători în 14 jocuri, iar în 2020-2021 a bifat două partide, în care a dat 15 "galbene", potrivit worldfootball.net. Meciul juveților, din 27 august, se va disputa de la 20:00, ora României. 

CS U Craiova – WSG Swarovski Tirol 3-1

Au marcat: Koljici (81 pen., 87), Cicâldău (90 pen.)

Craiova: Popescu (60 Pigliacelli) – Mitran (60 Vlădoiu), Papp (60 M. Constantin), Acka (60 Bălașa), Vătăjelu (60 Bancu) – Screciu (60 Nistor), Danciu (60 Cicâldău), Ivanov (60 Mateiu) – Bărbuț (60 Ivan), Tudorie (60 KoljicI), Baiaram (60 Mihăilă)

VIDEO. Gigi Becali a recunoscut că s-a răzbunat pe Craiova în meciul cu CFR: "Le-am răspuns cu aceeași monedă!"

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Scandalul momentului în Liga 1 » Craiova vrea doi jucători din play-off! Rivala iese la atac: „Nu sunt liberi de contract! Nu mai vorbiți cu ei”

Cel mai ciudat transfer al verii în Liga 1 stârnește suspiciuni! Premieră în istoria campionatului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
gintonic
gintonic  •  16 August 2020, 17:04

Un jurnalist care se/ne respecta, ar fi trecut si minutul cu marcatorul austriecilor ! Dar...el nu se respecta nici pe el, nici pe noi,cititorii! :((

1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  16 August 2020, 16:54

Nu intelege nimeni ca Acka ne-a pierdut o caruta de puncte si nu are ce cauta in liga 1. Este cel mai slab jucator de aparare din cati am vazut. Dati-l afara ca iar pierdem campionatul. Idem Cosic. Hai Craiova!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează