FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bergodi s-ar întoarce la Steaua. Ei au revenit lîngă Gigi după ce au fost îndepărtaţi cu scandal

Cristiano Bergodi a rezistat doar şase etape la Steaua
Cristiano Bergodi a rezistat doar şase etape la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2011 10:36

Fără serviciu după ce a fost demis de Modena, din Serie B, Cristiano Bergodi aşteaptă telefonul lui Becali ca să revină la Bucureşti.

"Steaua ar fi o opţiune pentru mine, în cazul în care ar exista vreo ofertă. A trecut timpul şi eu oricum n-am plecat din România supărat pe Becali". Gigi l-a dat afară pe italian după un 0-0 acasă cu Sheriff Tiraspol, meci la pauza căruia patronul a coborît de la "oficială" în vestiar şi a avut un conflict cu tehnicianul.

N-ar fi primul
Bergodi nu ar fi primul caz de antrenor care s-ar întoarce la Steaua cu Gigi Becali patron după ce au plecat în condiţii nu tocmai amiabile. Au mai făcut-o şi Marius Lăcătuş şi Victor Piţurcă, în timp ce, la nivel de conducere, reîntoarcerea lui Mihai Stoica a fost una dintre surprizele finalului lui 2010.

Ai vrea ca Bergodi să revină la Steaua? VOTEAZĂ în sondajul de mai jos!

Alţi tehnicieni au declarat că pot reveni la Steaua dacă li s-ar face o ofertă.

- Walter Zenga a spus că s-ar întoarce la Steaua după ce a fost concediat cu trei etape înaintea finalului sezonului 2004-2005, însă a revenit în România la Dinamo. Chiar şi după episodul "Ştefan cel Mare", italianul a declarat că ar reveni sub comanda lui Gigi Becali, pentru că la Steaua a trăit cele mai frumoase clipe.

- Nici Gică Hagi nu ar refuza o nouă colaborare cu Gigi Becali, deşi în 2007 "Regele" a fost forţat să demisioneze după un val de critici la adresa sa, în urma unui meci terminat la egalitate de Steaza la Cluj, 0-0 cu CFR. Hagi a calificat Steaua în grupele Ligii Campionilor şi a rămas pentru primul meci din competiţie, 1-2 cu Slavia Praga în deplasare.

- Mihai Stoichiţă este un alt nume care ar accepta să redevină antrenorul Stelei dacă i s-ar solicita acest lucru. Spre deosebire de Zenga şi Hagi, "Lippi" s-a despărţit în condiţii amiabile de Becali.

- Ţiţi Dumitriu a declarat recent că ar dori să revină la Steaua ca antrenor. După ce a pregătit timp de 3 etape Steaua, după plecarea lui Zenga, în 2005, Dumitriu a revenit în urmă cu un an în Ghencea, unde a fost şeful Centrului de copii şi juniori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
ardeardealul
ardeardealul  •  24 Noiembrie 2011, 20:34

)))))))))) hho hoo hhooo... la voi in fiecare 24 a luni vine mosu cu un alt antrenor si alt proiect!!! ))))) retrogradare scrie pe voi )))

islaz
islaz  •  24 Noiembrie 2011, 19:11

D-le Bergodi,din tot sufletul meu te rog nu face greseala de a te intoarce la Steaua,nu te merita acest idiot numit G Becali un asemenea specimen nu stie ce e respectul si valori morale,inafara de bani nu stie de nimic este o rusine aRomaniei,ai multa valoare d-le Bergodi si respect mult din partea noastra a suporterilor stelisti,te regreta multa lume din momentul cand ai plecat de la steaua,mult noroc si sanatate iti dorim

nuam616
nuam616  •  24 Noiembrie 2011, 13:38

Pana la vara ca de la vara vine analfabetul si incultul de hagi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează