FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bergodi s-ar putea despărţi azi oficial de Steaua

Cristiano Bergodi, Bergodi, Steaua
Cristiano Bergodi, Bergodi, Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2009 00:00

Încă antrenor al Stelei în acte, Cristiano Bergodi este chemat astăzi pentru a treia oară în faţa Consiliului de Administraţie pentru a da explicaţii în legătura cu absenţa sa de la echipă!

"Cel mai probabil, măsura care va fi luată va fi de a-i rezilia unilateral contractul din această cauză", a spus preşedintele Argăseală. În aceste condiţii, tehnicianul peninsular nu mai avea dreptul să primească cei 120.000 de euro pe care îi solicită din contract.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
 •  14 Octombrie 2009, 14:42
Postat de pe 14 Octombrie 2009, 12:00

Ok,ai gasit pe cineva sa-l tragi de maneca,dar de ce generalizezi dom' profesor? Toti contestatarii ciobanului prøst sunt analfabeti? Ai vrut sa ne faci ,,o aroganta'' cumva? ATUNCI SI EU SPUN CA TU ESTI REPREZENTATIV PENTRU ANALfabetul de jiji? Hai,fugi si fa-ti poze cu ,,maibacu''.

Imi pare rau pt. tine... Faci parte din aceiasi oala... sau probabil ai 2 clase... ca trenul. Daca ai avea cap, ca sa gandesti, nu pt. altceva, ai judeca. Steaua e afacerea lui JIJI. AFACERE PRIVATA. O mana de oameni, care se cred, de bine, nu-i pot impune absolut nimic in legatura cu ceva privat. Este chiar asa greu de priceput ? Daca vrei o comparatie, gandeste-te la un spectacol de circ. O echipa se da in spectacol... pt. public. Film, teatru etc.

 •  14 Octombrie 2009, 14:35
Postat de pe 14 Octombrie 2009, 14:20

atata timp cat iei apararea unui om care nu face altceva decat sa distruga un simbol si o emblema... esti un mare idiot.... MARS la SCOALA....dar lasa ca asa ai sa vezi pe propria piele unde ajunge steaua.... PE GIGI IL CONTESTA O TARA INTREAGA IDIOTULE ... NU DOAR UN OM CARE FACE GRESELI DE SCRIERE.

Eu nu am kuat apararea nimanui. Ai citit alt comentariu, probabil. Eu am constatat ca un ANALFABET il pune la zid pe unul care in viata asta s-a descurcat mai mult decat onorabil: are o avere impresionanta, este patronul celui mai galonat club de fotbal, este europarlamentar etc. Repet, nu-i iau apararea. Este un adevar usor verificabil. Si, atunci, nu inteleg, cum un coate goale, un analfabet, ii poate da, chiar verbal, sfaturi. Si ca el mai sunt multi..., poate ca nu toti, dar multi.

 •  14 Octombrie 2009, 14:20
Postat de pe 14 Octombrie 2009, 11:10

Inainte de ne spune parerea ta, te rugam mergi la scoala. Acolo se invata gramatica limbii romane. Dupa aceea te asteptam sa-ti dai cu parerea. Toti cei ca tine, ANALFABETI, fac parte din multimea contestatarilor lui JIJI. Mars la scoala, jigodie !

atata timp cat iei apararea unui om care nu face altceva decat sa distruga un simbol si o emblema... esti un mare idiot.... MARS la SCOALA....dar lasa ca asa ai sa vezi pe propria piele unde ajunge steaua.... PE GIGI IL CONTESTA O TARA INTREAGA IDIOTULE ... NU DOAR UN OM CARE FACE GRESELI DE SCRIERE.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează