LIGA 1  ·  STEAUA

Bilaşco joacă mai bine de cînd i-a fost redus contractul: "Poate plec la vară!"

Bilaşco a jucat în Champions League cu Urziceni şi speră s-o facă iar şi cu Steaua Foto: Alex Nicodim
Bilaşco a jucat în Champions League cu Urziceni şi speră s-o facă iar şi cu Steaua Foto: Alex Nicodim

Articol de — Joi, 03 Martie 2011, 00:00

Atacantul a dat golul victoriei de la Craiova, dar nu exclude să se separe de Ghencea la finalul acestui sezon

Marius Bilaşco marchează şi e mai liniştit de cînd Steaua i-a scăzut contractul. În iarna asta i-a fost redusă durata înţelegerii pe care o avea cu clubul. În loc de doi ani şi jumătate, el mai are de stat în Ghencea doar un an. Şi ia în calcul să plece chiar mai devreme: "Contractul meu expiră la sfîrşitul anului 2011, dar vedem ce-o fi la vară. Voi avea atunci o discuţie decisivă cu şefii clubului, în funcţie şi de deznodămîntul acestui sezon".

"Bilă", 29 de ani, e la Steaua de astă-toamnă şi a înscris doar de trei ori în tur, motiv pentru care l-a enervat pe Becali.

Soluţia de compromis a fost acceptată de amîndoi în pauza dintre tur şi retur: scăderea duratei angajamentului. Gigi tot nu-l lasă. Înaintea jocului de la Craiova, decis de reuşita lui Marius, patronul criticase alegerea lui Lăcătuş: "Eu aş fi început cu Surdu titular ca vîrf, în locul lui Bilaşco. Nu-mi dau seama de ce tot insistă Marius cu "Bilă"!". Fotbalistul a răspuns la Antena 1: "Nici nu mă mai uit la televizor, nu citesc ziare, vreau să mă detaşez complet, ca să nu mă mai afecteze aceste declaraţii".


"Nici eu nu sînt mulţumit că am dat numai patru goluri, dar cer să fiu evaluat la sfîrşitul campionatului, nu acum! Pot să-mi îmbunătăţesc cifrele"
Marius Bilaşco, atacant Steaua

"Durata contractului meu a fost redusă, dar sînt liniştit. Fac ce pot pînă la vară, cînd tragem linie şi vede cum procedăm în continuare, şi eu, şi clubul"
Marius Bilaşco, atacant SteauaȘeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (4)

submarina  •  03 Martie 2011, 11:01

Bilasco mai degraba joaca mai bine fiindca a esuat aducerea lui Moraes, nu mai joaca sub acea presiune, ceea ce-i foarte important pentru un jucator, iar banii...nu intotdeauna fac legea pe teren (daca va da randament maxim, cu siguranta i se va majora contractul), rolul cel mai important il au: disciplina, daruirea, munca s.a.m.d. Cat despre dorinta lui de a pleca in strainatate, atunci, mai bine ramane la Steaua, caci s-ar putea sa se piarda acolo ca si multi altii...

rorika  •  03 Martie 2011, 10:18
Postat de neo17 pe 03 Martie 2011, 02:00

Otelul e lider detasat, podiumul e completat de Timisoara si Vaslui iar Bilasco ne povesteste ca s-a terminat suprematia echipelor din provincie. Inteligent baiat...

:))

ockiu  •  03 Martie 2011, 09:20

nu cred ca ajunge doar sa vrei sa pleci din vara ... cred ca mai ai nevoie si de oferte, nu?!

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1