FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bilaşco joacă mai bine de cînd i-a fost redus contractul: "Poate plec la vară!"

Bilaşco a jucat în Champions League cu Urziceni şi speră s-o facă iar şi cu Steaua Foto: Alex Nicodim
Bilaşco a jucat în Champions League cu Urziceni şi speră s-o facă iar şi cu Steaua Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 03 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 martie 2011 18:38

Atacantul a dat golul victoriei de la Craiova, dar nu exclude să se separe de Ghencea la finalul acestui sezon

Marius Bilaşco marchează şi e mai liniştit de cînd Steaua i-a scăzut contractul. În iarna asta i-a fost redusă durata înţelegerii pe care o avea cu clubul. În loc de doi ani şi jumătate, el mai are de stat în Ghencea doar un an. Şi ia în calcul să plece chiar mai devreme: "Contractul meu expiră la sfîrşitul anului 2011, dar vedem ce-o fi la vară. Voi avea atunci o discuţie decisivă cu şefii clubului, în funcţie şi de deznodămîntul acestui sezon".

"Bilă", 29 de ani, e la Steaua de astă-toamnă şi a înscris doar de trei ori în tur, motiv pentru care l-a enervat pe Becali.

Soluţia de compromis a fost acceptată de amîndoi în pauza dintre tur şi retur: scăderea duratei angajamentului. Gigi tot nu-l lasă. Înaintea jocului de la Craiova, decis de reuşita lui Marius, patronul criticase alegerea lui Lăcătuş: "Eu aş fi început cu Surdu titular ca vîrf, în locul lui Bilaşco. Nu-mi dau seama de ce tot insistă Marius cu "Bilă"!". Fotbalistul a răspuns la Antena 1: "Nici nu mă mai uit la televizor, nu citesc ziare, vreau să mă detaşez complet, ca să nu mă mai afecteze aceste declaraţii".


"Nici eu nu sînt mulţumit că am dat numai patru goluri, dar cer să fiu evaluat la sfîrşitul campionatului, nu acum! Pot să-mi îmbunătăţesc cifrele"
Marius Bilaşco, atacant Steaua

"Durata contractului meu a fost redusă, dar sînt liniştit. Fac ce pot pînă la vară, cînd tragem linie şi vede cum procedăm în continuare, şi eu, şi clubul"
Marius Bilaşco, atacant Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
submarina
submarina  •  03 Martie 2011, 11:01

Bilasco mai degraba joaca mai bine fiindca a esuat aducerea lui Moraes, nu mai joaca sub acea presiune, ceea ce-i foarte important pentru un jucator, iar banii...nu intotdeauna fac legea pe teren (daca va da randament maxim, cu siguranta i se va majora contractul), rolul cel mai important il au: disciplina, daruirea, munca s.a.m.d. Cat despre dorinta lui de a pleca in strainatate, atunci, mai bine ramane la Steaua, caci s-ar putea sa se piarda acolo ca si multi altii...

rorika
rorika  •  03 Martie 2011, 10:18
Postat de neo17 pe 03 Martie 2011, 02:00

Otelul e lider detasat, podiumul e completat de Timisoara si Vaslui iar Bilasco ne povesteste ca s-a terminat suprematia echipelor din provincie. Inteligent baiat...

:))

ockiu
ockiu  •  03 Martie 2011, 09:20

nu cred ca ajunge doar sa vrei sa pleci din vara ... cred ca mai ai nevoie si de oferte, nu?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează