FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bilașco: "Steaua a fost sub orice critică la Cluj. Poate fi începutul unei crize"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2015 12:38

Steaua nu mai sperie pe nimeni în România și asta s-a văzut și la ultimele partide, cea mai recentă fiind înfrîngerea cu 0-2 în fața ardelenilor de la CFR Cluj.

Marius Bilașco, fostul atacant al Stelei din perioada 2010-2011, critică actuala formație condusă de Mirel Rădoi și crede că poate începe o criză pentru roș-albaștri, după partida din Ardeal.

"În meciul cu CFR Cluj, din punctul meu de vedere, Steaua a fost sub orice critică. Adică n-am putut să văd nimic! Nu mi-am dat seama de ce joacă, dacă are vreo idee.

Au recunoscut și ei că a fost cel mai slab joc și prin asta ne dăm seama că n-au putut să dea ei o explicație despre ce s-a întîmplat acolo.

Nu știu dacă putem vorbi de o criză, dar poate fi începutul uneia.

Am văzut reacția jucătorilor, reacția lui Adi Popa, iar asta îmi spune că există tensiune. Am văzut și reacția lui Mirel Rădoi, poate puținele reacții de cînd e la Steaua, dacă nu chiar singura", a spus Bilașco la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
georgatos0007
georgatos0007  •  03 Noiembrie 2015, 19:11

poate fi începutul unei crize?? nu tati ,nu poate fi,,,chiar este inceputul unei crize.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Noiembrie 2015, 13:10

S-a gasit cine sa vorbeasca !!! Cel mai mare milog din fotbalul de dupa 90 ! Cum tipa el circarul, la fiecare duel aerian si cum arbitrii dadeau protejatei Urziceni 20 de lovituri libere din apropierea careului si 20 de penalti pe sezon !!!! Asa au castigat ei titlul , cu bani dati arbitrilor , inclusiv celor straini !

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  03 Noiembrie 2015, 12:56

inceputul crizei l-a reprezentat triplul transfer szukala-sanmartean-keseru

Vezi toate comentariile (3)
Comentează