FOTBAL  »  Superliga  »  

Bîlbă va plăti amenda de la Disciplină

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2008 00:00

Eliminat în partide de la Tîrgu-Jiu, încă din minutul 7, pentru un cot aplicat în figură lui Florin Popete, atacantul Ionuţ Bîlbă va fi amendat de conducerea grupării din Copou. "Vom vedea ce amendă îi vom da lui Bîlbă, dar vă asigur că va fi una de cîteva mii de euro. Nu este posibil să facă asemenea gesturi", a comentat preşedintele Sorin Boca.

În plus, fotbalistul a fost suspendat două etape şi amendat cu 2.500 de lei de Comisia de Disciplină, sanţiune pe care va trebui să o suporte din propriul buzunar.

Atacantul mai are probleme şi cu Poliţia după ce maşina sa a fost implicată într-un accident rutier în centrul Iaşiului, după ce iniţial nu a oprit la semnalul agenţilor de circulaţie. Chiar dacă atacantul neagă că el era la volan şi versiunea sa este susţinută de Ionuţ Dumitraşcu (24 ani), fost jucător la CFR Iaşi şi la CFR Paşcani, actualmente arbitru judeţean, fotbalistul se află în atenţia Poliţiei.

Dumitraşcu susţine că el era la volan şi că el este vionavat de producerea accidentului în urma căruia a smuls un stîlp de pe o stradă din Iaşi

 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează