FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

BILETE DINAMO - FCSB / Cum pot da „câinii” o lovitură financiară la „Derby de România”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2020 13:43

Dinamo - FCSB, „Derby de România”, se va disputa pe 16 februarie, de la ora 20:00, în direct pe TV Digi, TV Telekom și TV Look Plus, dar și liveTEXT pe GSP.RO.

Prețul biletelor încă nu au fost anunțate, însă Dinamo se așteaptă la o asistență mare și a închiriat pentru această partidă Arena Națională.

BILETE DINAMO - FCSB: cât costă chiria pentru Arena Națională

Pentru a acoperi plata chiriei, Dinamo va trebui să vândă cel puțin 10.000 de bilete, închirierea celui mai mare stadion din țară costând aproximativ 30.000 de euro pe meci.

Capacitatea stadionului e de 55,634 locuri, iar dacă s-ar vinde peste 50.000 de bilete, Dinamo ar putea face un profit frumos, de peste 100.000 de euro. Chiar și dacă se vând 30.000 de bilete, „câinii” ar ieși în câștig.

BILETE DINAMO - FCSB: revine Peluza Nord

La ultimul „Derby de România”, disputat tot pe Arena Națională, au fost prezenți 30.235 de spectatori. Pentru următorul derby se anunță, însă, revenirea Peluzei Nord alături de FCSB. 

Citește și:

DINAMO - FCSB // OFICIAL Dinamoviștii au anunțat unde se joacă Derby de România: „A fost solicitarea boardului DDB”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează