FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Biletul de plecare

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2008 00:00

Autoritatile locale cred ca Iancu solicita 5 milioane de euro pentru a lua banii si parasi Timisoara, iar patronul ii acuza de manevre impreuna cu Lupescu. Conflictul iscat intre Marian Iancu si autoritatile locale timisorene a cunoscut ieri un nou episod.

Desi nu exclude asocierea ceruta de bossul lui Poli, consilierul judetean Alin Popoviciu, are unele nelamuriri legate de graba cu care Iancu cere sa se perfecteze afacerea. "Nu ne-am schimbat cu nimic pozitia, ne-am dat un prim accept, dar am stabilit ca asocierea se va decide dupa un audit. Nu putem arunca cu banii publici intr-o gaura neagra. De ce ne cere minim 5 milioane de euro? Nu cumva sint banii cu care domnul Iancu a venit, ca persoana fizica si a imprumutat clubul? Poate asteapta banii, ca apoi sa-i scoata si sa plece. Altfel nu inteleg disperarea asta. El a spus ca toti banii care intra se transforma in actiuni, sa ne spuna daca chiar s-a intimplat asa", a cerut Popoviciu.

Marian Iancu a replicat prompt. "Daca mai ridica astfel de probleme, sint niste escroci. E o minciuna! Avocatii se ocupa ca toti banii pe care i-am bagat sa majoreze capitalul. Mai trebuie sa intre doar banii de lunile trecute. Iar eu, ca persoana fizica, nu am imprumutat asemenea sume. Cel mai mult am dat 200.000 euro. Sa le fie rusine! O sa spun si eu ceva ce nu voiam sa dezvalui. Ostaficiuc si Popoviciu sint prieteni la catarama cu Lupescu. Prin ei actioneaza Lupescu impotriva clubului", a tunat Iancu.

Uitati la finala

Marian Iancu a dezaluit un alt episod, petrecut in luna mai, cind a avut loc la Timisoara finala Cupei Romaniei. "Dupa toate investitiile pe care le-am facut noi aici, Ostaficiuc si Lupescu nu ne-au dat locuri la stadion la finala Cupei. Au vrut sa raminem pe afara. Daca nu faceam scandal cu o zi inainte, cine stie unde stateam. Baiatul meu nu a avut loc, nici colegii de la BkP. Nu am spus nimic atunci pentru ca nu am vrut sa creez tensiuni. Dar m-am saturat de minciunile lor", a clamat Iancu.

"Trompeta"

 Marian Iancu a declarat, in repetate rinduri, ca Ostaficiuc l-a folosit pe Popoviciu pentru a lovi in el. "Popoviciu a fost trompeta lui Ostaficiuc, el nu a facut altceva decit sa-i care sarsanalele, daca vrea ii spun si unde", a declarat patronul lui Poli. Popoviciu a reactionat imediat. "De fapt, Ostaficiuc a fost cel care nu m-a lasat sa vorbesc pina acum, pentru ca aveam si altele de spus", a replicat consilierul.

Fara chitanta

Consilierul Alin Popoviciu a ridicat alt semn de intrebare. "Reclama  pe care BkP si-a facut-o pe stadion, pe tricouri, peste tot, a fost facturata de catre Poli?", a intrebat Popoviciu, care spune ca poate dezvalui si numele unor firme ce au inchiriat loje pe stadion si nu au primit chitanta. "BkP e actionar, nu e sponsor. O sa le facturez lor imaginea pe care le-am facut-o, eventual. In ceea ce priveste cealalta problema, sa sesizeze Garda Financiara, astept bucuros", a fost raspunsul lui Iancu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează