FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce clauză i-a pus Gigi Becali în contract lui Billel Omrani + Cum a comentat imaginile cu atacantul francez în stare de ebrietate

Billel Omrani a fost luni seara pe stadion la meciul noii sale echipe, FCSB (foto: Raed Krishan/GSP)
Billel Omrani a fost luni seara pe stadion la meciul noii sale echipe, FCSB (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2022 16:06 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 16:49

Gigi Becali (64 de ani) a anunțat, în decursul zilei de luni, transferul lui Billel Omrani, fostul jucător al lui CFR Cluj, la FCSB.

„Am considerat că Omrani e cel mai bun atacant din România. Tot timpul am vrut să-l iau, dar nu era serios. I-am spus că-i fac contract pe un an și apoi pe încă doi ani, dacă este cuminte. Va semna pe un an și doar dacă vreau eu va mai semna apoi prelungire. dacă nu, aia e. Am mai pierdut niște bani și gata”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu propune o soluție pentru ca Andrea Compagno să fie pus în valoare de colegii de la FCSB: „Ai nevoie de consistență pe benzi”
FCSB
Ilie Dumitrescu propune o soluție pentru ca Andrea Compagno să fie pus în valoare de colegii de la FCSB: „Ai nevoie de consistență pe benzi”

În decursul zilei de marți, Becali a venit cu noi declarații despre fotbalistul algerian, campion 5 ani la rând cu formația clujeană.

Gigi Becali: „I-am pus clauză de 3 milioane de euro lui Omrani”

Finanțatorul echipei FCSB a dat detalii despre înțelegerea semnată cu atacantul: „Eu i-am pus clauză de reziliere de 3 milioane de euro lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acești trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu. Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza de 3 milioane după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere”, a punctat latifundiarul din Pipera, pentru ProSport.

Gigi Becali, despre ipostazele cu Omrani în stare de ebrietate: „Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”

Patronul celor de la FCSB a comentat și ipostazele în care a fost surprins Billel Omrani în urmă cu 4 ani. Magrebianul a fost filmat de un taximetrist când era beat, în vara anului 2018, filmare apărută însă abia ieri, pe Știri de Cluj: „Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizați ce bine mi-ați făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. 

Eu chiar vă mulțumesc. Si vă spun și de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acești trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu. Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. 

Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere. Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu 100 de pahare și îi pun la dispoziție și o limuzină să se plimbe prin tot Bucureștiul. Apariția asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftina a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Billel Omrani, la al șaptelea an petrecut în România

Billel Omrani va juca pentru al șaptelea an la rând în campionatul românesc. A ajuns în țara noastră în septembrie 2016, la CFR Cluj, după despărțirea de Olympique Marseille.

În tricoul clujenilor, algerianul a jucat 209 partide. A marcat 47 de goluri și a oferit 42 de asisturi în tricoul „feroviarilor”.

7 trofeea cucerit Omrani cu CFR Cluj: 5 titluri în Liga 1 și 2 Supercupe ale României.

Omrani a debutat în tricoul naționalei Algeriei în luna iunie a acestui an, într-un amical câștigat de nord-africani în fața Iranului, scor 2-1.

1,60 milioane de euroeste cota de piață a lui Billel Omrani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

VIDEO Billel Omrani, prezentat oficial la FCSB » Algerianul a efectuat primul antrenament la baza din Berceni

Citește și alte articole:

Billel Omrani, prezentat oficial la FCSB » Ce număr va purta
FCSB
Billel Omrani, prezentat oficial la FCSB » Ce număr va purta
L-au „sabotat” jucătorii de la FCSB pe Dică? Opinia fostului stelist: „Debandadă, amatorism total!”
FCSB
L-au „sabotat” jucătorii de la FCSB pe Dică? Opinia fostului stelist: „Debandadă, amatorism total!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  14 Septembrie 2022, 01:50
Postat de adriann_ pe 13 Septembrie 2022, 17:45

DOAMNE CUM E CIOBANUL ASTA, INCREDIBIL...

Uite cu asta au facut afaceri generalii Csa-ului!

adriann_
adriann_  •  13 Septembrie 2022, 17:45

DOAMNE CUM E CIOBANUL ASTA, INCREDIBIL...

andrei.v.c
andrei.v.c  •  13 Septembrie 2022, 16:47

Gigi Becali: „Iam pus clauză de 3 milioane de euro lui Omrani” JURNALISM

Vezi toate comentariile (3)
Comentează